Έξω από το Υπουργείο Υγείας και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη (25/11) οι υγειονομικοί κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Συνεχίζουν τον αγώνα τους κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού οι υγειονομικοί με νέες συγκεντρώσεις και πορείες.

Μετά την συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο «Αγία Όλγα», οι υγειονομικοί συνέχισαν και σήμερα Πέμπτη (25/11) τις κινητοποιήσεις τους κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Αυτή τη φορά οι υγειονομικοί βρέθηκαν έξω από το Υπουργείο Υγείας, αλλά και έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας διαδήλωσαν κατά:

  • της υποχρεωτικότητας
  • του green pass
  • των διαχωρισμών
  • των αναστολών
  • της ιδιωτικοποίησης και διάλυσης της δημόσιας υγείας

Με πανό και συνθήματα οι υγειονομικοί ζήτησαν να ισχύσει το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση και στην επιλογή ο κάθε πολίτης να κάνει το εμβόλιο εφόσον το θέλει και όχι δια της βίας.

«Παιδεία, υγεία, ελευθερία, με κορονοϊό μας πήρατε τα τρία», ήταν πιο το χαρακτηριστικό σύνθημά τους.

Δείτε παρακάτω υλικό από τις κινητοποιήσεις που έκαναν οι Υγειονομικοί

Έξω από το Υπουργείο Υγείας και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη (25/11) οι υγειονομικοί κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Έξω από το Υπουργείο Υγείας και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη (25/11) οι υγειονομικοί κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Έξω από το Υπουργείο Υγείας και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη (25/11) οι υγειονομικοί κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Έξω από το Υπουργείο Υγείας και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη (25/11) οι υγειονομικοί κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.