ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο: Γιος επιτέθηκε με μαχαίρι σε μητέρα και αδερφή

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στην στη συνοικία Μασταμπάς. Ένας 42χρονος επιτέθηκε στην 90χρονη μητέρα του και στην δίδυμη αδελφή του τις οποίες μαχαίρωσε πάνω από 20 φορές, μέσα στο σπίτι που διαμένουν. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, η 90χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη...
Οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο: Γιος επιτέθηκε με μαχαίρι σε μητέρα και αδερφή

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στην στη συνοικία Μασταμπάς.

Ένας 42χρονος επιτέθηκε στην 90χρονη μητέρα του και στην δίδυμη αδελφή του τις οποίες μαχαίρωσε πάνω από 20 φορές, μέσα στο σπίτι που διαμένουν.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, η 90χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ σοβαρά τραυματισμένη, χωρίς όμως να διατρέχει άμεσο κίνδυνο η ζωή της, νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του ίδιου Νοσοκομείου η δίδυμη αδελφή του δράστη.

Εκεί βρίσκεται και ο δράστης νοσηλευόμενος σε κομματώδη κατάσταση και φρουρούμενος, καθώς κατά την επίθεση με μαχαίρι στη μητέρα και την αδερφή του, τραυματίστηκε, ενώ σύμφωνα με τα όσα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της ΜΕΘ, Ανέστης Κιούλπαλης, εξετάζεται το ενδεχόμενο να κατανάλωσε ποσότητα χαπιών.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις τρεις και μισή και στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και τις τελευταίες μέρες ήταν κλεισμένος στο δωμάτιό του χωρίς να τρώει και να κοιμάται.

Πηγές: ΕΡΤ, ΑΜΠΕ, neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεαρός κατά την προσαγωγή του σε αστυνομικό: «Να πάρω πρώτα έναν καφέ;» (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο: Γιος επιτέθηκε με μαχαίρι σε μητέρα και αδερφή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.