ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικονόμου και Παυλόπουλος έλεγαν στον ΣΚΑΪ πως δεν ήξεραν – Δεν έπρεπε να ξέρουν όμως;

Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος δήλωσαν... άγνοια για τα τεράστια κενά ασφαλείας που υπάρχουν στους ελληνικούς σιδηρόδρομους.
Οικονόμου και Παυλόπουλος έλεγαν στον ΣΚΑΪ πως δεν ήξεραν – Δεν έπρεπε να ξέρουν όμως;

Την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί για τα θύματα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και προσεύχεται για τους τραυματίες, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτό σημειώθηκε προκαλούν πολλά ερωτηματικά.

Τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ «θάβουν» τις κυβερνητικές ευθύνες και προσπαθούν να τα φορτώσουν όλα στον σταθμάρχη, με το ΣΚΑΪ να κινείται σε… παρόμοιο πλαίσιο.

Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος εμφανίστηκαν έκπληκτοι για την απουσία ηλεκτρονικών συστημάτων στους σιδηρόδρομους, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα».

«Πόσα πράγματα έρχονται στην επιφάνεια με φόντο μια τραγωδία», «είχαμε όλοι την εικόνα ότι ηλεκτρονικά ελέγχονται αυτά τα πράγματα», ακούστηκαν μεταξύ άλλων.

Το σχετικό σχόλιο στο Twitter «-εσύ τα ξερες αυτά; -πού να τα ξέρω; μήπως είμαστε τίποτα δημοσιογράφοι», περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο το όλο σκηνικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οικονόμου και Παυλόπουλος έλεγαν στον ΣΚΑΪ πως δεν ήξεραν – Δεν έπρεπε να ξέρουν όμως;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.