ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεκτρικές συσκευές επιδότηση: Βγήκαν τα αποτελέσματα – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Βγήκαν οι οριστικοί δικαιούχοι για το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή».
Ηλεκτρικές συσκευές επιδότηση: Βγήκαν τα αποτελέσματα – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Ηλεκτρικές συσκευές επιδότηση: Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει τους οριστικούς δικαιούχους, μετά και την εξέταση των ενστάσεων.

Οι οριστικοί δικαιούχοι του προγράμματος θα ενημερωθούν με αποστολή SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, ενώ μπορούν να εισέλθουν στην ιστοσελίδα allazosyskevi.gov.gr στην οποία έχουν αναρτηθεί οι πίνακες των αποτελεσμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί πως έγιναν 879.026 αιτήσεις, από τις οποίες μόλις οι 151.450 έγιναν δεκτές και κατατάσσονται στις «οριστικά επιλέξιμες».

Αίτηση μπορούσαν να κάνουν όλα τα νοικοκυριά χωρίς εισοδηματικά κριτήρια και στο πρόγραμμα εφαρμόστηκαν κοινωνικά κριτήρια με ειδική μέριμνα για τα ευάλωτα νοικοκυριά, τις οικογένειες με μέλος με αναπηρία και τις πολύτεκνες οικογένειες.

Ηλεκτρικές συσκευές επιδότηση – Σκρέκας: «Θα διευρύνουμε τους δικαιούχους του προγράμματος»

Σε δηλώσεις που έκανε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, τόνισε μεταξύ άλλων πως η δέσμευση για αναζήτηση επιπλέον πόρων προκειμένου να διευρυνθούν οι δικαιούχοι ισχύει στο ακέραιο.

«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των δικαιούχων για το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή», το μεγαλύτερο πρόγραμμα αντικατάστασης ηλεκτρικών συσκευών που έχει προκηρυχτεί ποτέ στην Ελλάδα. Σήμερα, πρώτοι οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν για να προχωρήσουν στην αντικατάσταση των ενεργοβόρων συσκευών τους και στη συνέχεια να δουν εξοικονόμηση στους λογαριασμούς έως και 30%.. Παράλληλα, ισχύει στο ακέραιο η δέσμευσή μας για αναζήτηση πόρων που θα μας επιτρέψουν να διευρύνουμε τους δικαιούχους του προγράμματος, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας να αντικαταστήσουν τις ενεργοβόρες οικιακές συσκευές τους μειώνοντας το ενεργειακό κόστος και προστατεύοντας το περιβάλλον», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλεκτρικές συσκευές επιδότηση: Βγήκαν τα αποτελέσματα – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.