Ηλίας Μόσιαλος

Ο Ηλίας Μόσιαλος προ ολίγων ημερών ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας με την ελεεινή βλασφημία της Παναγίας, σε δήθεν «χιουμοριστική» ανάρτηση του! Ο «επιστήμονας» που μπήκε σε υπεύθυνη θέση για την πανδημία, έγινε κι εκπρόσωπος της κυβέρνησης και εισηγητής μέτρων! Ένας νέο – σκοταδιστής και ασέβαστος, βλασφήμησε την Παναγία και τον Ιωσήφ για να κάνει βλακώδες...

Ο Ηλίας Μόσιαλος προ ολίγων ημερών ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας με την ελεεινή βλασφημία της Παναγίας, σε δήθεν «χιουμοριστική» ανάρτηση του!

Ο «επιστήμονας» που μπήκε σε υπεύθυνη θέση για την πανδημία, έγινε κι εκπρόσωπος της κυβέρνησης και εισηγητής μέτρων! Ένας νέο – σκοταδιστής και ασέβαστος, βλασφήμησε την Παναγία και τον Ιωσήφ για να κάνει βλακώδες χιουμοράκι!

Και σα να μην έφτανε αυτό, όταν του δόθηκε η ευκαιρία να απολογηθεί το λιγότερο, συνέχισε την ξεδιάντροπη τακτική του και κρύφτηκε πίσω από τα φουστάνια της πανδημίας.

Πέρα από την πανελλήνια κατακραυγή για την ελεεινή ανάρτησή του, αγωγή εναντίον του έχει καταθέσει ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το κείμενο των ασφαλιστικών μέτρων.