ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιωάννινα: Δεν τους επέτρεψαν να αφήσουν λουλούδια – Επεισόδια και προσαγωγές (vids)

Παρέμβαση αστυνομικών στα Ιωάννινα τη στιγμή που συνδικαλιστές και φοιτητές ετοιμάζονταν να καταθέσουν λουλούδια στην πλατεία Πολυτεχνείου. Δείτε τα σχετικά videos.
Ιωάννινα: Δεν τους επέτρεψαν να αφήσουν λουλούδια – Επεισόδια και προσαγωγές (vids)

Ιωάννινα: Βίαιη παρέμβαση από την Αστυνομία τη στιγμή που συνδικαλιστές και φοιτητές ετοιμάζονταν να καταθέσουν λουλούδια στην πλατεία Πολυτεχνείου.

Στο 1ο video είναι η στιγμή της καταδρομικής εφόδου μελών του Συνδικάτου Οικοδόμων Ιωαννίνων στον χώρο, όπου ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων και μέλη σωματείων και συνδικάτων ετοιμάζονταν να καταθέσουν λίγα κόκκινα γαρύφαλλα. Αν και αρχικά φαίνεται ο σκοπός να επιτυγχάνεται, η εμφάνιση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ανέτρεψε τις αριθμητικές ισορροπίες.

Στο 2ο video , μέλη του Συνδικάτου Οικοδόμων έχουν ακινητοποιηθεί και αναμένονται οχήματα για την προσαγωγή τους στο Αστυνομικό Μέγαρο. Μία ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στο 3ο video αποτυπώνεται η έναρξη των επεισοδίων, όταν ομάδα φοιτητών βγήκε από την εστία και επιχείρησε να διαδηλώσει. Ακολούθησε άγριο ξύλο, τραυματισμοί τεσσάρων φοιτητών και προσαγωγές που μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Πηγή: agon.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιωάννινα: Δεν τους επέτρεψαν να αφήσουν λουλούδια – Επεισόδια και προσαγωγές (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.