ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέπλυμα Πορτοσάλτε στην Κυβέρνηση για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (vid) – Δεν υπάρχει αυτό που είπε!

Θέση για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους πήρε ο Άρης Πορτοσάλτε τονίζοντας το ανθρώπινο λάθος.
Ξέπλυμα Πορτοσάλτε στην Κυβέρνηση για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (vid) – Δεν υπάρχει αυτό που είπε!

Σε νέο ξέπλυμα στην Κυβέρνηση προχώρησε ο Άρης Πορτοσάλτε ο οποίος ανέβασε τους τόνους όταν τέθηκε θέμα ιδεολογίας στην αστυνομία μετά τη συζήτηση για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.

Η υπόθεση της 28χρονης που δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα έχει συγκλονίσει την Ελλάδα. Η κοπέλα δολοφονήθηκε ενώ είχε ζητήσει να την προστατέψουν από το τμήμα μέχρι να φτάσει σπίτι της καθώς αισθανόταν τον κίνδυνο από τον πρώην της. Μάλιστα τη στιγμή που δέχτηκε τη μοιραία επίθεση μιλούσε με το 100 και ζητούσε ξανά προστασία.

Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει νέο πλυντήριο στην κυβέρνηση για το περιστατικό μετά από όσα είχε αναφέρει για τον Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, σαν σε επαναλαμβανόμενη κασέτα από το έγκλημα των Τεμπών, το «ανθρώπινο λάθος» ήρθε ξανά στο προσκήνιο για να κουκουλώσει οτιδήποτε άλλο ευθύνεται για την ανικανότητα των αστυνομικών να δράσουν σωστά.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου στο πάνελ της εκπομπής όταν εκείνος έθεσε θέμα ιδεολογίας των αστυνομικών. Ο Πορτοσάλτε έγινε έξαλλος τονίζοντας ξανά και ξανά πως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό για το οποίο ευθύνεται η ανικανότητα κάποιων «πιτσιρικάδων» όπως χαρακτήρισε το σώμα ασφαλείας της χώρας μας.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Η απόλυτη ανικανότητα 3-4 πιτσιρικάδων που μπήκαν στην αστυνομία. Αν διαβάσετε υπάρχουν οδηγίες για τη διαχείριση τέτοιων περιστατικών. Δεν έκαναν τίποτα. Γιατί δεν κάνουν για τη δουλειά, είναι ανίκανοι. Θα έπρεπε να γίνει σοβαρή αξιολόγηση.»






 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξέπλυμα Πορτοσάλτε στην Κυβέρνηση για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους (vid) – Δεν υπάρχει αυτό που είπε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.