ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπουργείο Υγείας: Λήξη συναγερμού με το «ύποπτο δέμα»

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στην ΕΛ.ΑΣ έπειτα από τηλεφώνημα για ύποπτο αντικείμενο.
Υπουργείο Υγείας: Λήξη συναγερμού με το «ύποπτο δέμα»

Υπουργείο Υγείας: Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στην ΕΛ.ΑΣ έπειτα από τηλεφώνημα για ύποπτο αντικείμενο.

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στην ΕΛ.ΑΣ έπειτα από τηλεφώνημα για ύποπτο αντικείμενο στο Υπουργείο Υγείας.

Αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν άμεσα στο σημείο προκειμένου να διαπιστώνουν αν όντως υπάρχει απειλή. Οι περαστικοί απομακρύνθηκαν από το σημείο για την ασφάλειά τους.

Μάλιστα, προηγήθηκε εκκένωση του κτιρίου, όπου λίγο πριν πραγματοποιούνταν η ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Τελικά, έπειτα από τους απαραίτητους ελέγχους, το αντικείμενο αποδείχθηκε ένα απλό πακέτο άνευ εκρηκτικής ύλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr το δέμα που προορίζονταν για κάποιο διπλανό κτίριο αλλά ο διανομέας το άφησε κατά λάθος στο υπουργείο Υγείας.

Η κυκλοφορία στο σημείο επανέρχεται σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς.

Θεσσαλονίκη: Αυτές είναι οι δύο κλινικές που επιτάχθηκαν από το Υπουργείο Υγείας

Οι δύο ιδιωτικές κλινικές στη Θεσσαλονίκη, που επιτάχθηκαν από το Υπουργείο Υγείας στη Θεσσαλονίκη είναι η ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ ΓΡΗΓ. ΣΑΡΑΦΙΑΝΟΣ επί της οδού Ιουστινιανού στο κέντρο και η ΕUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ στη νέα παραλία.

Το Υπουργείο Υγείας προχώρησε σε αυτή την απόφαση για τη Θεσσαλονίκη μετά την αρνητική απάντηση για εθελοντική παραχώρηση 200 κλινών.

Όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ το οποίο έχει την υπογραφεί του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια η επίταξη ξεκινάει από σήμερα και για χρονικό διάστημα 15 ημερών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υπουργείο Υγείας: Λήξη συναγερμού με το «ύποπτο δέμα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.