ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλαμάτα: Οπλοστάσιο σε σύνδεσμο οπαδών και σπίτι

Επιχείρηση της αστυνομίας σε σύνδεσμο οπαδών και στο σπίτι ενός εκ των μελών του...
Καλαμάτα: Οπλοστάσιο σε σύνδεσμο οπαδών και σπίτι

Απίστευτα πράγματα βρήκε η αστυνομία στην Καλαμάτα σε επιχείρηση που έγινε σε σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών, αλλά και σε σπίτι ενός εξ αυτών. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ασφαλείας Δίωξης Ναρκωτικών και Ο.Π.Κ.Ε. οργάνωσαν ειδική έρευνα.

Σε σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών, αλλά και σε σπίτι σε ένα από τα μέλη του συνδέσμου.

Από την έρευνα που έγινε βρέθηκε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο! Από ρόπαλα μέχρι και λόγχες βρέθηκαν στα γραφεία του συνδέσμου. Μάλιστα υπήρξαν και έξι συλλήψεις χούλιγκαν.

Η επιχείρηση αυτή έγινε αιφνιδιαστικά το βράδυ της Πέμπτης και συνελήφθησαν έξι Έλληνες ηλικίας 25 ως 37 χρόνων και ένας 31χρονος αλλοδαπός. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στα γραφεία και στο σπίτι που βρίσκονται στην Καλαμάτα, βρέθηκαν συνολικά 37 αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα, τρεις αυτοσχέδιες μεταλλικές λόγχες και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 97 γραμμαρίων.

Τα ευρήματα κατασχέθηκαν από την αστυνομία και σε βάρος των επτά συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τον αθλητισμό με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλαμάτα: Οπλοστάσιο σε σύνδεσμο οπαδών και σπίτι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.