ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καλό ταξίδι παντοτινέ πρωταθλητή»

Το «αντίο» του Παναθηναϊκού στον Δημήτρη Τουρναβίτη
«Καλό ταξίδι παντοτινέ πρωταθλητή»

Δυστυχώς ένας ακόμη αγνοούμενος από τις φωτιές της Ανατολικής Αττικής βρέθηκε νεκρός και αυτός ήταν ο Δημήτρης Τουρναβίτης. Ο πρώην πρωταθλητής του Παναθηναϊκού στο μοντέρνο πένταθλο και την σκοποβολή, βρέθηκε νεκρός, με την κόρη του να αναγνωρίζει την σωρό του.

Ο Τουρναβίτης αγνοούνταν, όπως και η γυναίκα του (η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη που ακόμη δεν έχει βρεθεί), αλλά βρέθηκε δυστυχώς νεκρός. Ο Παναθηναϊκός θέλησε να πει το δικό του «αντίο» στον πρώην αθλητή με ανακοίνωση η οποία γράφει:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του άλλοτε πρωταθλητή μοντέρνου πεντάθλου του Συλλόγου, Δημήτρη Τουρναβίτη. Γεννήθηκε το 1964 και σε ηλικία μόλις 16 ετών αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας με το «τριφύλλι» στο απαιτητικό αγώνισμα του μοντέρνου πεντάθλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του 1980. Μάζεψε συνολικά 3.008 βαθμούς σε εκείνη τη διοργάνωση ενώ συνολικά ο Παναθηναϊκός είχε 10.416 βαθμούς, χαρίζοντας έτσι στον Σύλλογο την πρωτιά.

Εν συνεχεία ήταν μέλος της σκοποβολής του Παναθηναϊκού ενώ είχε περάσει και από το τμήμα κολύμβησης . Τα τελευταία χρόνια ήταν αθλητής αλιείας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας. Πέραν της αθλητικής του σταδιοδρομίας ήταν εξαίρετος καθηγητής μουσικής και είχε δημιουργήσει το δικό του ωδείο στην Πεντέλη».

Ταυτοποιήθηκε η σορός του συζύγου της Χρύσας Σπηλιώτη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Καλό ταξίδι παντοτινέ πρωταθλητή»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.