ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καματερό: Ασύλληπτη κτηνωδία – Βίασαν και λήστεψαν 30χρονη μητέρα μπροστά στα μάτια των παιδιών της

Φρίκη στο Καματερό. Ληστές βίασαν 30χρονη μητέρα μπροστά στα παιδιά της.
Καματερό: Ασύλληπτη κτηνωδία – Βίασαν και λήστεψαν 30χρονη μητέρα μπροστά στα μάτια των παιδιών της

Πόσα άραγε αρρωστημένα μυαλά υπάρχουν εκεί έξω; Δυστυχώς όπως έχουμε δει, δεν είναι λίγα. Κτήνη με μορφή ανθρώπων βίασαν και λήστεψαν 30χρονη μητέρα μπροστά στα παιδιά της!

Τέσσερις αδίστακτοι κακοποιοί έκαναν την πρώτη εισβολή τους σε σπίτι στο Καματερό το μεσημέρι της 16ης Σεπτεμβρίου, παίρνοντας 700 ευρώ και κοσμήματα. Μάλιστα, ο ένας αναγνωρίστηκε από την άτυχη γυναίκα και αναζητείται, ενώ είναι ελαιοχρωματιστής στο επάγγελμα.

Το φρικιαστικό της υπόθεσης ωστόσο ήρθε περίπου δέκα μέρες μετά, τα ξημερώματα της 25ης του μήνα. Οι δύο από τους τέσσερις επέστρεψαν, ανάγκασαν την νεαρή Αφγανή να καταναλώσει αλκοόλ και την βίασαν μπροστά στα παιδιά της.

Παράλληλα, πήραν 1.000 ευρώ, αλλά και το κινητό της τηλέφωνο. Η γυναίκα μετέβη την Πέμπτη στο Τμήμα Αγίων Αναργύρων όπου κατήγγειλε το αποτρόπαιο γεγονός.

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καματερό: Ασύλληπτη κτηνωδία – Βίασαν και λήστεψαν 30χρονη μητέρα μπροστά στα μάτια των παιδιών της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.