ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμμένος: Πέταξαν γιαούρτια στο σκάφος του στη Μήλο

Αποδοκιμάστηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Καμμένος: Πέταξαν γιαούρτια στο σκάφος του στη Μήλο

Διακοπές στη Μήλο κάνει ο Πάνος Καμμένος, αλλά μάλλον όχι όπως θα ήθελε. Απαρατήρητος δεν περνάει και αυτό επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (15/8).

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έγινε δέκτης αποδοκιμασιών. Με το που έγινε αντιληπτή η παρουσία του στο σκάφος του, δεν έλειψαν τα παραγράγουδα.

Ο Καμμένος άκουσε διάφορα μεταξύ των οποίων και το να αποκαλείται «προδότης της Μακεδονίας». Ειπώθηκε μεταξύ άλλων πως «θα πρέπει να ντρέπεται που κυκλοφορεί με ένα πολυτελές και ακριβό σκάφος, την αγορά του οποίου δεν μπορεί να δικαιολογήσει», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Lykavitos.gr.

Για το περιστατικό εξέδωσε και το κόμμα του την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και η οικογένειά του δέχτηκαν επίθεση στο νησί της Μήλου από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη, στο οποίο βρισκόταν και ο ίδιος. Δεν δίστασαν μάλιστα να βιαιοπραγήσουν κατά της συζύγου του Πάνου Καμμένου.

Υπεβλήθη μήνυση και δόθηκε στις αρχές οπτικό υλικό από την επίθεση σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες της Μήλου, όπως αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι παρά άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ευάγγελου Μαρινάκη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Μήλο.

Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καμμένος: Πέταξαν γιαούρτια στο σκάφος του στη Μήλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.