ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καστοριά: Τους βγήκε ένα μινκ…μέσα από τη λεκάνη της τουαλέτας!

Γυναίκα πήγε στο μπάνιο της στην Καστοριά και είδε ένα μινκ να βγαίνει από τη λεκάνη της τουαλέτας και να... βολτάρει!
Καστοριά: Τους βγήκε ένα μινκ…μέσα από τη λεκάνη της τουαλέτας!

Εντάξει ζωύφια, εντάξει ποντίκια ή γάτες και σκύλους. Αυτά τα ζώα είναι σύνηθες και αναμενόμενο να τα δούμε στα σπίτια μας, ειδικά αν βρίσκονται εκτός των μεγαλουπόλεων. Αλλά ολόκληρο μινκ να βγαίνει από λεκάνη της τουαλέτας; Πρωτόγνωρο για Ελλάδα.

Όπως φαίνεται το συμπαθές και πανέμορφο ζωάκι βρήκε διέξοδο από την… τουαλέτα δύο ισόγειων σπιτιών στην Καστοριά καθώς εισχώρησε  στο κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης!

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ το μινκ σκόρπισε τον τρόμο σε γειτονιά της Καστοριάς, όπου εντοπίστηκε αρχικά σε μπάνιο ισόγειου σπιτιού. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και σύμφωνα με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο από την Εταιρία Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς που μετέβη στο σημείο, οι πυροσβέστες προσπάθησαν να το εντοπίσουν ψάχνοντας εξονυχιστικά το μικρό μπάνιο αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν ίχνη πουθενά, «λες και το είχε καταπιεί κάτι». «Εμένα», λέει ο κ. Παναγιωτόπουλος, «μού προξένησε ενδιαφέρον η αναφορά του πυροσβέστη ότι ήταν βρεγμένο ενώ νερά πουθενά στο μπάνιο».

Λίγη ώρα μετά, ακολούθησε δεύτερο τηλεφώνημα που αφορούσε την ίδια γειτονιά αλλά τρία σπίτια πιο κάτω. Μία κυρία πηγαίνοντας στο μπάνιο της είδε ένα ζωάκι να βγαίνει από τη λεκάνη της τουαλέτας και να κάνει βόλτες στο μπάνιο της! «Εδώ πρέπει να κατανοήσουμε ότι το μινκ έφυγε απ’ το ένα σπίτι, κατέβηκε στο κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης και ξανά μπήκε σε οικιακό δίκτυο», τονίζει ο κ.Παναγιωτόπουλος προσθέτοντας ότι η ιδιοκτήτρια του δεύτερου σπιτιού κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της βλέποντας το ζώο να ξεπροβάλει από τη λεκάνη και να πηδάει έξω, και κατέβασε το καπάκι για να μην ξαναφύγει, κλείνοντάς το έτσι μέσα στον χώρο του μπάνιου.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να συλλάβουν το μικρόσωμο ζώο με την ευχή όλων να πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Πάντως, όπως εκτιμά ο κ. Παναγιωτόπουλος, «πιθανότατα τα μινκ μπορούν να μπουν και να σκαρφαλώσουν στο αποχετευτικό αφού υπάρχουν υπολείμματα στα τοιχώματα», προτείνοντας σε όλους καλού- κακού, πριν από τη χρήση της τουαλέτας, «να τραβούν το καζανάκι».

Διαβάστε επίσης:

Αφγανιστάν: Νέα videos φρίκης από τους Ταλιμπάν – Οι Αμερικάνοι ήξεραν ένα μήνα πριν!

Rafale: Τέλος οι αερομαχίες στο Αιγαίο – Πριν μπουν οι Τούρκοι θα είναι λοκαρισμένοι

Rafale: Δέος στην Τουρκία από τo βίντεο με γαλλικό μαχητικό να διαλύει F-16

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καστοριά: Τους βγήκε ένα μινκ…μέσα από τη λεκάνη της τουαλέτας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.