Χειροπαίδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε γνωστό προπονητή πολεμικών τεχνών στην Κρήτη, μετά από τις σοκαριστικές καταγγελίες 8 μαθητών του.

Διακεκριμένος προπονητής πολεμικών τεχνών συνελήφθη και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων!

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με κακοποιήσεις στον χώρο του αθλητισμού. Αυτή τη φορά, αρνητικός πρωταγωνιστής είναι ένας πασίγνωστος 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών στην Κρήτη, για τον οποίο υπάρχει μια σοκαριστική καταγγελία.

Ο ίδιος φέρεται, με βάση καταγγελίες και μαρτυρικές καταθέσεις από την αστυνομική προανάκριση, να ζητούσε από μαθητές του, να του κάνουν μασάζ, ενώ φέρεται να παρακολουθούσε πορνό στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, αυτό δεν είχε συμβεί μόνο μία φορά αλλά συνέβαινε πολύ συχνά από το 2014 έως και το 2021.Στον προπονητή ασκήθηκε δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

Μετά από τις καταγγελίες, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του, στο οποίο βρήκαν ένα όπλο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για παραβιάσεις περί όπλων. Ο ίδιος σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Να σημειωθεί, πως έχει σημαντικές διακρίσεις και επιτυχίες και μεγάλη απήχηση στον τομέα του τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.