ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία «βόμβα» για προπονητή πολεμικών τεχνών – Συνελήφθη για κακοποίηση ανήλικων αθλητών

Διακεκριμένος προπονητής πολεμικών τεχνών συνελήφθη και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων!
Καταγγελία «βόμβα» για προπονητή πολεμικών τεχνών – Συνελήφθη για κακοποίηση ανήλικων αθλητών

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με κακοποιήσεις στον χώρο του αθλητισμού. Αυτή τη φορά, αρνητικός πρωταγωνιστής είναι ένας πασίγνωστος 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών στην Κρήτη, για τον οποίο υπάρχει μια σοκαριστική καταγγελία.

Ο ίδιος φέρεται, με βάση καταγγελίες και μαρτυρικές καταθέσεις από την αστυνομική προανάκριση, να ζητούσε από μαθητές του, να του κάνουν μασάζ, ενώ φέρεται να παρακολουθούσε πορνό στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, αυτό δεν είχε συμβεί μόνο μία φορά αλλά συνέβαινε πολύ συχνά από το 2014 έως και το 2021.Στον προπονητή ασκήθηκε δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και γενετήσιες πράξεις κατά ανηλίκων και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.

Μετά από τις καταγγελίες, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του, στο οποίο βρήκαν ένα όπλο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για παραβιάσεις περί όπλων. Ο ίδιος σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Να σημειωθεί, πως έχει σημαντικές διακρίσεις και επιτυχίες και μεγάλη απήχηση στον τομέα του τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καταγγελία «βόμβα» για προπονητή πολεμικών τεχνών – Συνελήφθη για κακοποίηση ανήλικων αθλητών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.