ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταστήματα: Ποια θα είναι ανοιχτά σήμερα Δευτέρα του Πάσχα

Κλειστά παρέμειναν την Κυριακή του Πάσχα τα καταστήματα πλην φούρνων, ζαχαροπλαστείων, βενζινάδικων και μίνι μάρκετ. Δευτέρα του Πάσχα σήμερα και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ανοιχτά θα είναι φούρνοι και ζαχαροπλαστεία. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Παρτσαλάκης: Αγωνία για την υγεία του ηθοποιού Τα...
Καταστήματα: Ποια θα είναι ανοιχτά σήμερα Δευτέρα του Πάσχα

Κλειστά παρέμειναν την Κυριακή του Πάσχα τα καταστήματα πλην φούρνων, ζαχαροπλαστείων, βενζινάδικων και μίνι μάρκετ.

Δευτέρα του Πάσχα σήμερα και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ανοιχτά θα είναι φούρνοι και ζαχαροπλαστεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Παρτσαλάκης: Αγωνία για την υγεία του ηθοποιού

Τα σούπερ μάρκετ είναι σήμερα κλειστά. Σημειώνεται ότι συνολικά τα εμπορικά καταστήματα λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό παραμένουν κλειστά έως τις 27 Απριλίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καταστήματα: Ποια θα είναι ανοιχτά σήμερα Δευτέρα του Πάσχα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.