ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθηγητής Κούβελας: Tεράστιο λάθος το lockdown – Σταθεροί οι θάνατοι

Καθηγητής Κούβελας: Για την ιδανική αντιμετώπιση, κατά την άποψή του, της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και την επικινδυνότητα ή όχι του νέου ιού μίλησε στον Focus FM ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας στο ΑΠΘ. Αναφορικά με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σύμφωνα με τον Δημήτρη Κούβελα, το ιδανικό θα ήταν να υπάρχουν λίγοι μαθητές σε...
Καθηγητής Κούβελας: Tεράστιο λάθος το lockdown – Σταθεροί οι θάνατοι

Καθηγητής Κούβελας: Για την ιδανική αντιμετώπιση, κατά την άποψή του, της πανδημίας του κορονοϊού αλλά και την επικινδυνότητα ή όχι του νέου ιού μίλησε στον Focus FM ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας στο ΑΠΘ.

Αναφορικά με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σύμφωνα με τον Δημήτρη Κούβελα, το ιδανικό θα ήταν να υπάρχουν λίγοι μαθητές σε κάθε τάξη, ενώ δήλωσε δικαιωμένος και για το εμβόλιο, το οποίο είχε υποστηρίξει πως αποκλείεται να είναι έτοιμο τέλος Δεκεμβρίου όπως είχε δηλώσει ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. «Θα χρειαστεί ένας με δύο χρόνια ακόμα», τόνισε.

Ο κ. Κούβελας χαρακτήρισε τεράστιο λάθος το lockdown.

Ο καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας στο ΑΠΘ έκανε λόγο για πλασματικό αριθμό κρουσμάτων ενώ υπογράμμισε πως οι θάνατοι με κορονοϊό δεν παρουσιάζουν καμία αύξηση.

«Αν πάρουμε τα νούμερα του Μαρτίου και τώρα ή τώρα είμαστε τρελοί ή τότε. Τότε όποιος προσβάλλονταν ήταν διασωληνωμένος, τώρα ο ιός πετάει χαρταετό;», διερωτήθηκε.

«Στα ίδια επίπεδα με όσους πεθαίνουν από γρίπη θα είναι τα θύματα από κορονοϊό», προέβλεψε.

Φέτος πεθαίνουν λιγότεροι από πέρσι (σ.σ. από εποχική γρίπη), «ή μας έσωσε ο κορονοϊός ή τα μέτρα», σημείωσε ο κ. Κούβελας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καθηγητής Κούβελας: Tεράστιο λάθος το lockdown – Σταθεροί οι θάνατοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.