ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καβάλα: Video σοκ με φορτηγό που πέφτει σε στέγη σπιτιού

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από πτώση φορτηγού σε στέγη σπιτιού στη Καβάλα!
Καβάλα: Video σοκ με φορτηγό που πέφτει σε στέγη σπιτιού

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από την Καβάλα και από μια τρομακτική πτώση ενός φορτηγού πάνω στη στέγη ενός σπιτιού τη στιγμή που εντός αυτού υπήρχαν άνθρωποι.

Στα βίντεο που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και έχουν γίνει viral, αποτυπώνονται τα τελευταία δευτερόλεπτα της «τρελής» πορείας που διένυσε το φορτηγό. Ο οδηγός μάλιστα, φαίνεται να έχει αναπτύξει ταχύτητα σε ένα δρόμο που δείχνει ολισθηρός. Όταν πατάει φρένο για να κόψει, καθώς πλησιάζει σε στροφή, το βαρύ όχημα φεύγει από το δρόμο και καταλήγει στη στέγη του σπιτιού.

Οι ένοικοι του σπιτιού πετάχτηκαν από το σπίτι και είδαν έκπληκτοι τις εικόνες που βλέπετε παρακάτω. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον τραυματισμένο οδηγό σε νοσοκομείο.

Δείτε τα σοκαριστικά video:

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση κόλαφος για κυβέρνηση και λοιμωξιολόγους – Οργή των πολιτών για τους λάθους χειρισμούς

Καιρός: Τι είναι η ψυχρή λίμνη και πως επηρεάζει την Ελλάδα

Ολυμπιακός: Το πάλεψε όσο δεν πάει ο Δημήτρης Σιόβας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καβάλα: Video σοκ με φορτηγό που πέφτει σε στέγη σπιτιού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.