ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου για έντονα καιρικά φαινόμενα (vids)

Προσοχή κίνδυνος τοπικών πλημμυρών
Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου για έντονα καιρικά φαινόμενα (vids)

Ραγδαία επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε όλη τη χώρα, ενώ σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές πλημμύρες.

Αλλάζει ραγδαία ο καιρός τις επόμενες ώρες, καθώς αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα και μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Σε ισχύ βρίσκεται το έκτατο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ.

Με ανάρτησή του στο facebook, o Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έρχονται τις επόμενες ώρες.

Αναλυτικά αναφέρει:

Λίγο Προσοχη

φίλες και φίλοι τις επόμενες ώρες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη δυτική Θράκη (Νομοί Σερρων, Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης) είναι οι περιοχές οπου οι βροχές – καταιγίδες δεν αποκλείεται να έχουν εκτός από διάρκεια και αξιοσημείωτη ραγδαιότητα αυξάνοντας τον κίνδυνο τοπικών πλημμυρών!

(οσο πιο πορφυρά τα χρώματα τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα- δείτε τον χάρτη)

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης

ΔΕΥΤΕΡΑ (09-03-2020)

α) Την κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και πιθανώς μέχρι το απόγευμα τη Θράκη.

β) Τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο μέχρι το απόγευμα.

γ) Αρχικά τη δυτική Κρήτη και βαθμιαία τα υπόλοιπα τμήματα της Κρήτης και τις Κυκλάδες μέχρι τις βραδινές ώρες.

δ) Από τις πρωινές ώρες τα νησιά του βορείου Αιγαίου και βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Ειδικότερα για την Αττική ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι νωρίς το απόγευμα.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

Κλειστά 31 νέα σχολεία στην Αττική τη Δευτέρα 9/3

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου για έντονα καιρικά φαινόμενα (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.