ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινηματογραφική καταδίωξη Μπαρμπαρούση!

Δεν σταμάτησε σε μπλόκα της Αστυνομίας στα διόδια της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου
Κινηματογραφική καταδίωξη Μπαρμπαρούση!

Απίστευτο σκηνικό καταδίωξης της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης του βουλευτή, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση!

Ο πρώην, πλέον, βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζήτησε ουσιαστικά από την ηγεσία του στρατού να προχωρήσει σε πραξικόπημα σήμερα το πρωί (15/6) με την εξής δήλωση: «Καλώ την ηγεσία του στρατού να σεβαστεί τον όρκο της, να συλλάβει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο, για να αποτραπεί αυτή η προδοσία. Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες».

Όπως γίνεται αντιληπτό, ακολούθησε ένα ντόμινο εξελίξεων. Αρχικά ο Νίκος Μιχαλολιάκος τον διέγραψε από τη Χρυσή Αυγή, ώστε να αποποιηθεί των ευθυνών του και τη σύνδεση με το κόμμα. Ο ίδιος ο Μπαρμπαρούσης εξέδωσε μία δήλωση «μετάνοιας», η οποία δεν έπεισε.

Στη συνέχεια, κινήθηκε η δικαιοσύνη και σε χρόνο-ρεκόρ έφτασε στην ποινική δίωξη σε βάρος του για το κακούργημα της προπαρασκευής εσχάτης προδοσίας, ανοίγοντας ταυτόχρονα το δρόμο για τη σύλληψή του!

Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε για να συλλάβει τον Μπαρμπαρούση, ο οποίος εντοπίστηκε στην Εθνική οδού Κορίνθου-Πατρών. Οι Αρχές είχαν στήσει μπλόκο στα διόδια της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, όμως παρά το σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί, ο ίδιος δεν σταμάτησε και ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα για να διαφύγει.

Πλέον βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, στην περιοχή μεταξύ Αγρινίου και Μεσολογγίου, ώστε να συλληφθεί ο Μπαρμπαρούσης και να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κινηματογραφική καταδίωξη Μπαρμπαρούση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.