ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ και οι παιδικές χαρές

Κλειστοί θα παραμείνουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί της χώρας όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος. Κλειστές παραμένουν και οι παιδικές χαρές σε όλους τους δήμους της χώρας. Ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος ανακοίνωσε ότι μείνουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ και παιδικές χαρές ενώ δεν θα λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα τα κλειστά γυμναστήρια....
Κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ και οι παιδικές χαρές

Κλειστοί θα παραμείνουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί της χώρας όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος. Κλειστές παραμένουν και οι παιδικές χαρές σε όλους τους δήμους της χώρας.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος ανακοίνωσε ότι μείνουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ και παιδικές χαρές ενώ δεν θα λειτουργήσουν το επόμενο διάστημα τα κλειστά γυμναστήρια.

Οι υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις ανοίγουν αλλά σύμφωνα με τους νέους κανόνες.

Οι παιδικές χαρές θα ανοίξουν ανάλογα αν θα ανοίξουν οι εκπαιδευτικές δομές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Παράλληλα τα ΚΑΠΗ και οι λέσχες φιλίας θα παραμείνουν κλειστά.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ και οι παιδικές χαρές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.