ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόμμα ΝΙΚΗ: Φωτιά στην συνείδηση

Αιχμηρή τοποθέτηση από το Κόμμα ΝΙΚΗ για τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει στην Ελλάδα.
Κόμμα ΝΙΚΗ: Φωτιά στην συνείδηση

Κόμμα ΝΙΚΗ: Η φωτιά έχει κάνει δυστυχώς την εμφάνισή της και μάλιστα με ηχηρό τρόπο, αφού αρκετές είναι οι περιοχές στην Αττική και όχι μόνο όπου οι πυρκαγιές μαίνονται.

Το Κόμμα ΝΙΚΗ με μία αιχμηρή τοποθέτηση, αναφέρεται σε όσα θλιβερά συμβαίνουν για ακόμα ένα καλοκαίρι και την έλλειψη πρόληψης που υπάρχει.

Μάλιστα, στην αιχμηρή ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται στην ευκολία του κράτους να στέλνει μηνύματα εγκατάλειψης των περιουσιών τους, αλλά και το πόσο απολύτως ελλιπές είναι στο να στέλνει εναέρια μέσα κατάσβεσης για να προστατεύσει αυτές τις περιουσίες.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΝΙΚΗ:

Ξεκίνησαν με θλιβερό τρόπο οι πολλαπλές πυρκαγιές στην πατρίδα μας, λίγες μέρες αφότου ο πρωθυπουργός ζήτησε προσωπικό της πυροσβεστικής να ασχοληθεί με την οδήγηση σε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Αναρωτιόμαστε εάν τώρα ο πρωθυπουργός θα ζητήσει προσωπικό του ΕΚΑΒ για επιχειρήσεις δασοπυρόσβεσης.

Είναι ακόμη θλιβερότερο όμως, το κράτος να δείχνει μονόπλευρα επαρκές στο να στέλνει στους συμπολίτες μας μηνύματα εγκατάλειψης των περιουσιών τους, αλλά απολύτως ελλιπές στο να στέλνει εναέρια μέσα κατάσβεσης για να προστατεύσει αυτές τις περιουσίες. Δεν είναι θέμα προτεραιότητας στην ζωή. Είναι θέμα αντίληψης και προστασίας και σεβασμού στην περιουσία του Έλληνα.

Μας συγκλονίζει η φωτογραφία συμπολίτη μας που βλέπει τις φλόγες να πλησιάζουν σπίτι του. Η παρουσία του κράτους, για αυτόν, δυστυχώς δεν ήταν η εναέρια πυρόσβεση, αλλά τα μηνύματα στο κινητό να εγκαταλείψει τους βωμούς και τις εστίες του.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κόμμα ΝΙΚΗ: Φωτιά στην συνείδηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.