ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Χιλιάδες κρούσματα σε μία μέρα στην Γερμανία! (vids)

Κορονοϊός – Γερμανία: Ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού και στη Γερμανία με τον συνολικό αριθμό να ξεπερνά τα 9.000 και τους νεκρούς να φτάνουν τους 24. 3.000 νέα κρούσματα μέσα σε μία μέρα υπήρξαν στην Γερμανία, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει πλέον τα 9.088. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Γαλλία: 27 νέοι...
Κορονοϊός: Χιλιάδες κρούσματα σε μία μέρα στην Γερμανία! (vids)

Κορονοϊός – Γερμανία: Ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού και στη Γερμανία με τον συνολικό αριθμό να ξεπερνά τα 9.000 και τους νεκρούς να φτάνουν τους 24.

3.000 νέα κρούσματα μέσα σε μία μέρα υπήρξαν στην Γερμανία, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει πλέον τα 9.088.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Γαλλία: 27 νέοι θάνατοι και 7.730 κρούσματα συνολικά (vids)

Άσχημα είναι τα νέα και για τους ανθρώπους που έχουν χάσει τη ζωή του εξαιτίας του ιού, αφού έφτασαν τους 24, ενώ μία μόλις ημέρα πριν ήταν στους 13.

Από χθες (16/3), η Άνγκελα Μέρκελ, σε συνεννόηση με τα 16 ομόσπονδα κρατίδια, ανακοίνωσε πως όλα τα καταστήματα λιανικού εμπορίου θα παραμείνουν κλειστά, εκτός από όσα πωλούν τρόφιμα, τα φαρμακεία, τις τράπεζες, τα βενζινάδικα, τις εταιρίες μεταφορών, τα καθαριστήρια και τα κομμωτήρια.

Κορονοϊός – Ισπανία: 2.000 τα νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο – 491 νεκροί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Χιλιάδες κρούσματα σε μία μέρα στην Γερμανία! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.