ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Click away για ανεμβολίαστους και επιβολή διπλής μάσκας – Τα νέα σενάρια

Ο κορονοϊός παραμένει ένα άλυτο πρόβλημα και νέα μέτρα που στοχοποιούν τους ανεμβολίαστους έρχονται στο προσκήνιο!
Κορονοϊός: Click away για ανεμβολίαστους και επιβολή διπλής μάσκας – Τα νέα σενάρια

Κορονοϊός: Κάτι παραπάνω από δύσκολη χαρακτηρίζεται η κατάσταση που βιώνει η χώρα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα καθώς τα κρούσματα χτυπούν κόκκινο και η κυβέρνηση για ακόμη μια φορά ρίχνει στο τραπέζι νέα μέτρα.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο καθώς θα υπάρξει επαναξιολόγηση των μέτρων που έχουν τεθεί σε ισχύ από την Δευτέρα (22/11) ενόψει και των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τις σκέψεις που υπάρχουν, στο στόχαστρο αναμένεται να βρεθούν και πάλι όσοι πολίτες έχουν επιλέξει να μην κάνουν το εμβόλιο.

Τα νέα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αφορούν την επιστροφή του click away αποκλειστικά για τους ανεμβολίαστους, την επιβολή διπλής αλλά και τα rapid test στα σούπερ μάρκετ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι κυβερνώντες δεν έχουν βγάλει από το μυαλό τους την ιδέα του οριστικού αποκλεισμού των ανεμβολίαστων πολιτών, απαγορεύοντας τους την πρόσβαση ακόμη και στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων της εστίασης.

Θυμίζουμε πως, ενόψει των εορτών, έχει πέσει ήδη στο τραπέζι η πρόταση να κλείσουν τα μπαρ τα Χριστούγεννα.

Τα μπρος πίσω με τα μέτρα μόνο ένα αποτέλεσμα έχουν. Να χάνουν την όποια αξιοπιστία τους έχει απομείνει τόσο οι πανελίστες ειδικοί που έχουν γίνει πλέον μόνιμοι guest στα τηλεοπτικά παράθυρα όσο και οι πολιτικοί εκπρόσωποι της κυβέρνησης.

Ο κόσμος έχει κουραστεί και βάζουμε στοίχημα πως σε περίπτωση πιθανού νέου lockdown θα ζήσουμε «μνημονιακές» πορείες διαμαρτυρίας από εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Click away για ανεμβολίαστους και επιβολή διπλής μάσκας – Τα νέα σενάρια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.