ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Διαψεύδει η κυβέρνηση για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας (vids)

Νέα μέτρα από την Κυβέρνηση
Κορονοϊός: Διαψεύδει η κυβέρνηση για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας (vids)

Νέα μέτρα ανακοίνωσε η κυβέρνηση, προκειμένου να μην εξαπλωθεί περισσότερο στη χώρα μας ο κορονοϊός, που ήδη έχει αυξητική τάση.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε θα ανασταλεί η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων από την Τετάρτη, ενώ όσοι μπαίνουν στην Ελλάδα θα έχουν 14ήμερο κατ’οίκον περιορισμό.

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, ξεκαθάρισε ότι από τις αποφάσεις αυτές εξαιρούνται:

– Φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, ό,τι συνδέεται με την τροφοδοσία της αγοράς, πρατήρια υγρών καυσίμων, τράπεζες ενώ και το ηλεκτρονικό εμπόριο συνεχίζεται κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μητσοτάκης έκανε τεστ για τον κορονοϊό!

Τέλος, διέψευσε πως θα υπάρξει απαγόρευση μετακινήσεων, λέγοντας ότι:

«πρόκειται περί παραπληροφόρησης τα περί απαγόρευσης κυκλοφορίας. Είναι στο μέτρο της ατομικής ευθύνης να μένει κάποιος στο σπίτι, συνειδητός αυτοπεριορισμός».

Παράλληλα αποφασίστηκε:

– η αναστολή της εφαρμογής του μέτρου του δακτυλίου μέχρι το τέλος Απριλίου.

– η αναστολή για δύο εβδομάδες από το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Διαψεύδει η κυβέρνηση για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.