ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πώς θα πάρετε το επίδομα των 300 ή 400 ευρώ

Ο κ. Γιάννης Χατζησαλάτας, εκπρόσωπος των εφοριακών, εξήγησε τι γίνεται με τα επιδόματα των εργαζομένων που δουλεύουν σε επιχειρήσεις που κλείνουν την ώρα, που ο κορονοϊός εξαπλώνεται. Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε σε αρκετά ερωτήματα, που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Κλείνουν και τα εμπορικά καταστήματα -Όλα τα νέα μέτρα (vids) Μίλησε για το πού...
Κορονοϊός: Πώς θα πάρετε το επίδομα των 300 ή 400 ευρώ

Ο κ. Γιάννης Χατζησαλάτας, εκπρόσωπος των εφοριακών, εξήγησε τι γίνεται με τα επιδόματα των εργαζομένων που δουλεύουν σε επιχειρήσεις που κλείνουν την ώρα, που ο κορονοϊός εξαπλώνεται.

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε σε αρκετά ερωτήματα, που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Κλείνουν και τα εμπορικά καταστήματα -Όλα τα νέα μέτρα (vids)

Μίλησε για το πού και πότε θα πιστωθούν τα επιδόματα και από την άλλη ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος, καθηγητής εργατικού δικαίου, εξήγησε μεταξύ άλλων, πώς οι εργαζόμενοι μπορούν να διαφυλάξουν τις θέσεις τους στην εργασία τους αλλά και τις αποδοχές τους.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πώς θα πάρετε το επίδομα των 300 ή 400 ευρώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.