ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Η Μέρκελ απαγορεύει συναθροίσεις άνω 2 ατόμων

Λαμβάνουν και στη Γερμανία σκληρά μέτρα...
Κορονοϊός: Η Μέρκελ απαγορεύει συναθροίσεις άνω 2 ατόμων

Ο κορονοϊός έφτασε και τη Γερμανία να πάρει σκληρά μέτρα για τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να αναγκάσει τον κόσμο να μένει στα σπίτια του. Συγκεκριμένα, η Καγκελάριος της χώρας Άνγκελα Μέρκελ αναμένεται να ανακοινώσει και άλλα μέτρα κατά του ιού.

Συγκεκριμένα θα ανακοινώσει την απαγόρευση συναθροίσεων για πάνω από 2 άτομα.

Το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) ανέφερε πως μετά από τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στη Μέρκελ και τους Πρωθυπουργούς των 16 ομόσπονδων κρατιδίων, αποφάσισε να απαγορευθούν οι συναθροίσεις άνω των δύο ατόμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αυτός είναι ο αριθμός και το σάιτ για τις μετακινήσεις (vid)

Με εξαίρεση άτομα τα οποία ανήκουν στην ίδια οικογένεια.

Παράλληλα, η εφημερίδα Bild αναφέρει ότι υπήρξαν και αντιδράσεις στη τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε. Αυτό γιατί αντέδρασαν κάποιοι για την απαγόρευση κυκλοφορίας που έχει επιβάλλει η Βαυαρία.

Μάλιστα τονίζει πως υπήρξαν πρωθυπουργοί κρατιδίων οι οποίοι επιτέθηκαν στον πρωθυπουργό της Βαυαρίας, Μάρκους Ζέντερ, με τον ίδιο να απειλεί πως θα αποχωρήσει από την τηλεδιάσκεψη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Η Μέρκελ απαγορεύει συναθροίσεις άνω 2 ατόμων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.