ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Koρονοϊός: Μέχρι τις 21:00 τα μηνύματα για σωματική άσκηση σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες

Koρονοϊός: Μέχρι τις 21:00 θα μπορούν να στέλνουν οι πολίτες σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες μηνύματα στο 13033 για σωματική άσκηση. Το διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο καθολικό lockdown στη χώρα είναι ότι αυτή τη φορά σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 έως τις 05:00 το πρωί λόγω κορονοϊού. Κορονοϊός...
Koρονοϊός: Μέχρι τις 21:00 τα μηνύματα για σωματική άσκηση σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες

Koρονοϊός: Μέχρι τις 21:00 θα μπορούν να στέλνουν οι πολίτες σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες μηνύματα στο 13033 για σωματική άσκηση.

Το διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο καθολικό lockdown στη χώρα είναι ότι αυτή τη φορά σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 έως τις 05:00 το πρωί λόγω κορονοϊού.

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη, Σέρρες: Αναλυτικά η διαδικασία με τα SMS στο 13033

Οπότε, σε αυτό το διάστημα δεν θα επιτρέπεται να αποστέλλονται τα μηνύματα εξόδου λόγω σωματικής άσκησης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Koρονοϊός: Μέχρι τις 21:00 τα μηνύματα για σωματική άσκηση σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.