ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πέθαναν ασθενείς περιμένοντας να μπουν σε ΜΕΘ στο ΑΧΕΠΑ!

Απίστευτη αποκάλυψη του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ για θανάτους λόγω έλλειψης ΜΕΘ στο ΑΧΕΠΑ.
Κορονοϊός: Πέθαναν ασθενείς περιμένοντας να μπουν σε ΜΕΘ στο ΑΧΕΠΑ!

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος κατήγγειλε τρεις θανάτους ασθενών που περίμεναν για εισαγωγή σε ΜΕΘ στο ΑΧΕΠΑ ενώ νοσούσαν βαριά με κορονοϊό.

Σε δηλώσεις του στον Real Fm Θεσσαλονίκης ανέφερε πως από τους συνολικά επτά διασωληνωμένους ασθενείς, που δε χωρούσαν σε ΜΕΘ, οι τρεις πέθαναν σε απλό δωμάτιο κορονοϊού, ενώ τέσσερις ακόμα βρίσκονται στο ίδιο νοσοκομείο και συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

«Οι τρεις που κατέληξαν, αν ήταν στη ΜΕΘ, μπορεί να είχαν καλύτερη τύχη», επισήμανε ο επικεφαλής της ΠΟΕΔΗΝ.

Ανάλογο σκηνικό επικρατεί και σε άλλα νοσοκομεία σύμφωνα με τον κ.Γιαννάκο αφού νοσηλεύονται τρεις διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ στο «Παπανικολάου» και έξι στο «Παπαγεωργίου», που νοσηλεύονται σε ΜΑΦ (Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας).

Επιπλέον, τόνισε πως είναι απαραίτητο να επιστρέψουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στα νοσοκομεία με τη χρήση του διπλού rapid test την εβδομάδα.

Όπως ξεκαθάρισε δεν είναι δυνατό εισέρχονται στα νοσοκομεία ανεμβολίαστοι συνοδοί ασθενών με rapid test και να έχει απαγορευτεί στους υγειονομικούς…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πέθαναν ασθενείς περιμένοντας να μπουν σε ΜΕΘ στο ΑΧΕΠΑ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.