ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Τέλος η Επιτροπή εμπειρογνωμόνων – Οι αλλαγές που έρχονται

Κορονοϊός: Η Κυβέρνηση προχωρά σε αλλαγές με την Επιτροπή εμπειρογνωμόνων, καθώς είναι δεδομένη η απόφαση για να μην υπάρξει νέο lockdown.  
Κορονοϊός: Τέλος η Επιτροπή εμπειρογνωμόνων – Οι αλλαγές που έρχονται

Κορονοϊός: Τέλος η Επιτροπή εμπειρογνώμων, με την Κυβέρνηση να προχωρά σε συγκεκριμένες αλλαγές και αποφάσεις.

Με την Κυβέρνηση να έχει αποφασίσει πως ένα νέο, ολικό lockdown δεν… χωράει και δεν εξυπηρετεί, αποφάσισε να προβεί σε αλλαγές.

Όπως προκύπτει, αλλάζει ολοκληρωτικά η δομή της σχετικής επιτροπής που αριθμεί 33 μέλη και ανέλυε τα επιδημιολογικά δεδομένα. Άλλωστε, ήταν απόφαση της Κυβέρνησης το lockdown στη Θεσσαλονίκη.

Πλέον, έρχονται αλλαγές σε δομή και τη λειτουργία της. Για τα σημαντικά θέματα που αφορούν την επιδημιολογική κατάσταση, μια ομάδα από επτά επιστήμονες θα λειτουργεί συμβουλευτικά προς την Κυβέρνηση. Επιπλέον, αναμένεται να μπορεί να επεμβαίνει με διάφορα μέτρα, εάν κριθεί απαραίτητο.

Το νέο επταμελές σχήμα θα αποτελείται από γιατρούς, διαφόρων ειδικοτήτων. Όλες οι παραπάνω αλλαγές αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα τις επόμενες ημέρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Τέλος η Επιτροπή εμπειρογνωμόνων – Οι αλλαγές που έρχονται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.