ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοζάνη: Ένταση στoν κεντρικό πεζόδρομο (vid)

Μια περίπου 10 μελής ομάδα, που ανήκει στο χώρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Αριστερής Συμπόρευσης για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία, εμφανίσθηκς στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, τιμώντας του νεκρούς του Πολυτεχνείου.
Κοζάνη: Ένταση στoν κεντρικό πεζόδρομο (vid)

Ένταση δημιουργήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 17/11, λίγο πριν τις 17.00 στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης.

Μια περίπου 10 μελής ομάδα, που ανήκει στο χώρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Αριστερής Συμπόρευσης για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία, εμφανίσθηκε κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, τιμώντας του νεκρούς του Πολυτεχνείου.

Άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης πλησίασαν την ομάδα των διαδηλωτών και ζήτησαν τα έγγραφα μετακίνησης.

Τους είπαν ότι σύμφωνα με απόφαση του Αρχηγού της Αστυνομίας απαγορεύονται οι συναθροίσεις των 4 ατόμων κι άνω.

Σημειώθηκε μια περίπου 10λεπτη ένταση με φραστικές αντιπαραθέσεις και για κάποια λεπτά δεν επιτρεπόταν στα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να αποχωρήσουν από το σημείο, μέχρι να τους βεβαιωθούν πρόστιμα.

Εν τέλει, με την καθοριστική παρέμβαση του Αστυνομικού Διευθυντή Κοζάνης, Σ. Διόγκαρη και για να αποφευχθούν τα χειρότερα, τα πνεύματα ηρέμησαν, δεν βεβαιώθηκαν πρόστιμα κι όλοι αποχώρησαν από το σημείο χωρίς περαιτέρω ένταση.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοζάνη: Ένταση στoν κεντρικό πεζόδρομο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.