ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Ανήλικοι προκάλεσαν φθορές στη Χερσόνησο – Ζωγράφισαν σβάστικα σε σπίτι Πακιστανών (vid)

Χερσόνησος: Ο ρατσισμός έκανε την εμφάνισή του και έπληξε μια οικογένεια Πακιστανών που κατοικεί περίπου μια δεκαετία στην περιοχή.
Κρήτη: Ανήλικοι προκάλεσαν φθορές στη Χερσόνησο – Ζωγράφισαν σβάστικα σε σπίτι Πακιστανών (vid)

Κρήτη – Χερσόνησος: Ο ρατσισμός έκανε την εμφάνισή του και έπληξε μια οικογένεια Πακιστανών που κατοικεί περίπου μια δεκαετία στην περιοχή.

Η Χερσόνησος στην Κρήτη έγινε ανάστατη από μία ομάδα ανηλίκων (12-17 ετών), όμως ο ρατσισμός που έκανε την εμφάνισή του αποτελεί το πιο ανησυχητικό απ’ όλα.

Επταμελής ομάδα από Έλληνες, Αλβανούς και Βούλγαρους από τέσσερα χωριά της περιοχής έριξε περίπου χίλια δυναμιτάκια και προκάλεσε φθορές σε δημόσια κτίρια.

Ξήλωσαν κλιματιστικά και λεκάνες από δημόσια WC, έσπασαν πόρτες και άλλα… ωραία έκαναν αυτοί οι πιτσιρικάδες.

Το χειρότερο όλων: Ζωγράφισαν με σπρέι τον αγκυλωτό σταυρό κι επιτέθηκαν σε σπίτι οικογένειας Πακιστανών.

Ο Γιώργος Μπαγουράκης, αντιδήμαρχος και πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Χερσονήσου, μίλησε στην ιστοσελίδα Cretalive.gr για το θέμα.

Ανέφερε πως η συγκεκριμένη οικογένεια Πακιστανών δεν έχει προκαλέσει ποτέ προβλήματα στο χωριό, κατά τη δεκαετή περίπου διαμονή της.

Παράλληλα, κάλεσε τους γονείς των παιδιών να βάλουν μία τάξη, επισημαίνοντας ότι αυτά τα περιστατικά είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Ανήλικοι προκάλεσαν φθορές στη Χερσόνησο – Ζωγράφισαν σβάστικα σε σπίτι Πακιστανών (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.