ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Θρίλερ με πτώμα νεαρού άντρα

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 6 σήμερα το πρωί σε Αστυνομία και ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο της Κρήτης καθώς ένας νεαρός άνδρας εντοπίστηκε νεκρός. Σύμφωνα με το ekriti.gr, πρόκειται για έναν 22χρονο ο οποίος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους στο Γάζι στην Κρήτη . Στο σημείο έφτασε άμεσα το ΕΚΑΒ μαζί με τον...
Κρήτη: Θρίλερ με πτώμα νεαρού άντρα

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 6 σήμερα το πρωί σε Αστυνομία και ΕΚΑΒ στο Ηράκλειο της Κρήτης καθώς ένας νεαρός άνδρας εντοπίστηκε νεκρός.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, πρόκειται για έναν 22χρονο ο οποίος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους στο Γάζι στην Κρήτη .

Στο σημείο έφτασε άμεσα το ΕΚΑΒ μαζί με τον γιατρό, ο οποίος διαπίστωσε τον θάνατο του 22χρονου.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή. Ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως από την πλευρά της αστυνομίας έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή: ekriti.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Θρίλερ με πτώμα νεαρού άντρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.