ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Ξυλοκόπησαν άντρα μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του για απίστευτο λόγο

Ένα άγριο περιστατικό έλαβε χώρα στην Κρήτη, με άντρα να ξυλοκοπείται μπροστά στην οικογένειά του για απίστευτο λόγο.
Κρήτη: Ξυλοκόπησαν άντρα μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του για απίστευτο λόγο

Ένα άγριο περιστατικό έλαβε χώρα στην Κρήτη, με άντρα να ξυλοκοπείται μπροστά στην οικογένειά του για απίστευτο λόγο.

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλθηκε και αφορά τον άγριο ξυλοδαρμό ενός άντρα μπροστά στα μάτια της οικογενείας του χθες (10/7) στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το cretapost, όλα έγιναν σε δρόμο του δήμου Μινώα Πεδιάδος όταν ένας άντρας με τη γυναίκα του και το ανήλικο παιδί του κινούνταν με το αυτοκίνητό τους.

Στη διαδρομή συνάντησαν ένα άλλο αμάξι το οποίο και προσπέρασαν, κάτι όμως που όπως φαίνεται ήταν… λάθος. Κι αυτό γιατί οι δύο άνδρες που βρίσκονταν στο άλλο αυτοκίνητο τον ακολούθησαν, τον ξαναπροσπέρασαν και ακινητοποίησαν το αμάξι.

Μάλιστα, δεν δίστασαν να επιτεθούν στον άνδρα και να τον ξυλοκοπήσουν άγρια προκαλώντας του σωματικές βλάβες μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του και του ανήλικου παιδιού του.

Μετά την επίθεση οι δύο δράστες έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ο σύζυγος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας.

Το απίστευτο περιστατικό καταγγέλθηκε χθες το βράδυ στην αστυνομία από την σύζυγό του.

Οι αρχές ερευνούν το περιστατικό αναζητώντας τους δράστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία από τον τραπεζικό λογαριασμό του πιλότου

Ηλιούπολη: 19χρονη καταγγέλλει πως την κακοποιούσε ο πατέρας της και την εξέδιδε αστυνομικός

Survivor: Θέλει «βόμβα» με Σπαλιάρα ο Ατζούν!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Ξυλοκόπησαν άντρα μπροστά στη γυναίκα και το παιδί του για απίστευτο λόγο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.