ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: Στέλνουν μήνυμα εκκένωσης της πόλης και κανείς δεν λέει τίποτα στα κανάλια!

Εντολή εκκένωσης της Λαμίας και κανείς δεν λέει τίποτα στα κανάλια
Λαμία: Στέλνουν μήνυμα εκκένωσης της πόλης και κανείς δεν λέει τίποτα στα κανάλια!

Μαίνεται η φωτιά στη Λαμία, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να καλούνται να την ελέγξουν την ώρα που η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη με πολύ ισχυρούς ανέμους και θερμοκρασία που φτάνει ακόμη και τους 45 βαθμούς κελσίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα μεταφέρουν κάτοικοι της πρωτεύουσας του νομού Φθιώτιδας, η Πολιτική Προστασία μέσω του 112, στέλνει μήνυμα για εκκένωση του βορείου τμήματος της πόλης.

Αυτό που προξενεί εντύπωση, είναι ότι η εν λόγω είδηση, εκκένωσης μιας από τις σημαντικότερες πόλεις της χώρας, δεν μεταδίδεται από τα κανάλια που αρκούνται σε μια απλή ενημέρωση, γεγονός που προκαλεί την οργή των κατοίκων.

Παράλληλα, πολλά είναι τα ερωτηματικά πίσω από την απόφαση εκκένωσης της πόλης, καθώς είναι εντελώς παράλογη αν αναλογιστεί κανείς το ποσοστό πρασίνου που βρίσκεται εντός και γύρω από τη Λαμία.

Ίσως κάποιοι μπροστά στο κόστος της πολιτικής ευθύνης παίρνουν επιπόλαιες αποφάσεις που έχουν ως μοναδικό αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών.

Η είδηση φυσικά κάνει τον γύρω του διαδικτύου προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις στα social media όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Λαμία: Στέλνουν μήνυμα εκκένωσης της πόλης και κανείς δεν λέει τίποτα στα κανάλια!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Στέλνουν μήνυμα εκκένωσης της πόλης και κανείς δεν λέει τίποτα στα κανάλια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.