ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λευκοθέα Καβρουλάκη: «Με όραμα και νέες ιδέες μπορούμε να προσφέρουμε πολλά στην Γλυφάδα μας»

Καλωσορίζουμε την Λευκοθέα Καβρουλάκη, που θα είναι στο πλευρό του εν ενεργεία δημάρχου της Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου.
Λευκοθέα Καβρουλάκη: «Με όραμα και νέες ιδέες μπορούμε να προσφέρουμε πολλά στην Γλυφάδα μας»

Καλωσορίζουμε σήμερα στο Γλυφάδα metropolitans την Λευκοθέα Καβρουλάκη, που όπως γνωρίζουμε ήδη οι περισσότεροι θα είναι στο πλευρό του εν ενεργεία δημάρχου της Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου.

Η νεαρή υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Η Γλυφάδα μας», εκτός από πανέμορφη, είναι και αθλητικός επιστήμονας, με πολλές γνώσεις και ιδέες σχετικά με όσα αφορούν στην υγεία, τη διατροφή και τη φυσική μας κατάσταση γενικότερα. Αυτό που μάς εντυπωσίασε περισσότερο είναι ο δυναμισμός της, η υπεθυνότητά της, αλλά κυρίως το ότι δεν επαναπαύεται στα εύκολα, διευρύνοντας διαρκώς τους ορίζοντές της.

Λευκοθέα Καβρουλάκη: Εργάζομαι στον δήμο της Γλυφαδας ως γυμνάστρια. Έχω αποφοιτήσει από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Επιστήμης Φυσικης Αγωγής και Αθλητισμού. Σε αυτόν το στίβο της Γλυφαδας εκανα τα πρώτα μου βήματα. Τοτε, βέβαια, ήταν πολύ διαφορετικός. Ο δήμαρχος φρόντισε να τον κάνει ακόμα καλύτερο. Είναι ένας βασικος λογος που βρίσκομαι στο πλευρό του! Για να αναβαθμίσουμε τις αθλητικές υποδομές της πόλης μας, το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της Γλυφαδας μας και να παρακινήσουμε τους νέους στην αθλητική φιλοσοφία. Η ζωή αλλάζει μόνο με έργα!

Της ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στα νέα της σχέδια και σάς παραθέτουμε την συζήτηση που είχαμε μαζί της:

Γ. m:  Ποιος ήταν ο λόγος που σας ώθησε στο να αποφασίσετε να «κατεβείτε» ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, με τη δημοτική παράταξη «Η Γλυφάδα μας» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Παπανικολάου;

Λ.Κ.: Μεγάλωσα και ζω στη Γλυφάδα και παρατηρώ ότι από τότε που ανέλαβε ο Δήμαρχός μας Γιώργος Παπανικολάου, η ζωή μας έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Τον τελευταίο χρόνο εργάζομαι ως γυμνάστρια στον Δήμο της Γλυφάδας και νιώθω ότι με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλω και εγώ σε αυτόν τον σκοπό. Με αυτό τον τρόπο αγωνίζομαι για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και κατ’ επέκταση της υγείας κάποιων συμπολιτών μας, οι οποίοι υπό άλλες συνθήκες ίσως να μην μπορούσαν να ανταπεξέλθουν οικονομικά σε αυτό. Για τους παραπάνω λόγους πώς θα μπορούσα να αρνηθώ τη τιμητική πρόταση του Δημάρχου;

Γ. m: Ποιες είναι οι σκέψεις σας για το μέλλον, όσον αφορά στη Γλυφάδα και τους νεώτερους ηλικιακά συμπολίτες μας;

Λ.Κ.: Θέλω να παρακινήσω τους νέους ανθρώπους της ηλικίας μου, να προσθέσουν στο καθημερινό πρόγραμμά τους την άσκηση και την καλή διατροφή. Πιστεύω ακράδαντα ότι στον βωμό ενός υγιεινού τρόπου ζωής, οφείλουμε να «θυσιάζουμε» κάποιες από τις απολαύσεις του «καναπέ».

Γ. m: Σε ποιον τομέα θεωρείτε ότι θα μπορούσατε να προσφέρετε;

Λ.Κ.: Όπως νομίζω έγινε και πιο πάνω σαφές, στον τομέα της άσκησης, ευεξίας και υγείας. Σε μια συζήτηση που είχαμε με τον Δήμαρχο για το πρόγραμμα της παράταξής μας, συμφωνήσαμε από κοινού ότι πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας στις δημόσιες υποδομές άθλησης του Δήμου, καθώς και στη δημιουργία ενός εργομετρικού κέντρου για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των κατοίκων της πόλης μας.

Γ. m: Θα θέλαμε να απευθύνετε ένα μήνυμά σας στη Γλυφαδιώτικη νεολαία.

Λ.Κ.: Να θέτουν στόχους και να αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις για την υλοποίησή τους!

Επίσης, να «δίνουν πάντα την ψήφο τους στην ευεξία και στην καλή ζωή»!

Ι.Μ. Κόκκορη αποτελεί για τη Γλυφάδα μας τοπόσημο φιλανθρωπίας  και αλληλεγγύης. Είμαι πολύ χαρούμενη που, πλέον, θα βρίσκομαι συχνά ανάμεσα σε αυτές τις αθώες παιδικές ψυχές και θα φροντίζω για την εκγύμναση τους. Γιατί, η προσφορά δεν πρέπει να εξαντλείται στις μέρες των εορτών, αλλά να γίνει καθημερινό βίωμα για όλους.» ||

Ποιά είναι η Λευκοθέα Καβρουλάκη

Σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και συνέχισε τις Μεταπτυχιακές της σπουδές στη Μοριακή Φυσιολογία της Άσκησης της Ιατρικής σχολής Αθηνών.

Εργάζεται ως Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στον Δήμο της Γλυφάδας και ως Σύμβουλος σε θέματα Ευεξίας και Υγείας. Παράλληλα, θέλοντας να διευρύνει τους ορίζοντές της, πέρασε με κατατακτήριες εξετάσεις στο Τμήμα Διατροφής & Διαιτολόγιας στο Αλεξάνδρειο Τ.Ε.Ι.  Θεσσαλονίκης.

Στο επιστημονικό ενεργητικό της, έχει ομιλίες σε αθλητικά συνέδρια και διεθνείς δημοσιεύσεις με θέμα τον αθλητισμό, την ευεξία και την υγεία.

Η αγάπη της για την άσκηση, την ευρωστία και την υγεία, την ώθησε στο ν’ ασχοληθεί με αυτό το αντικείμενο.

«Έχουμε χρέος ως νέοι και ως Αθλητικοί Επιστήμονες να μεταδώσουμε τις γνώσεις για τον αθλητισμό στους δημότες μας.

Με όραμα, όρεξη και νέες ιδέες μπορούμε να προσφέρουμε πολλά στην Γλυφάδα μας.»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λευκοθέα Καβρουλάκη: «Με όραμα και νέες ιδέες μπορούμε να προσφέρουμε πολλά στην Γλυφάδα μας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.