ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λυκουρέζος: Στον ανακριτή με τον Θεόδωρο Παναγόπουλο

Στον ανακριτή οδηγήθηκε πριν από λίγο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση που συνελήφθη  και κατηγορείται. Ο γνωστός ποινικολόγος είχε στο πλευρό του την κόρη του, Μαρία Ελένη και τη φίλη του Νατάσσα Καλογρίδη, που τον στηρίζουν από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του. Σε βάρος του υπήρξε χθες ένταλμα σύλληψης για...
Λυκουρέζος: Στον ανακριτή με τον Θεόδωρο Παναγόπουλο

Στον ανακριτή οδηγήθηκε πριν από λίγο ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση που συνελήφθη  και κατηγορείται.

Ο γνωστός ποινικολόγος είχε στο πλευρό του την κόρη του, Μαρία Ελένη και τη φίλη του Νατάσσα Καλογρίδη, που τον στηρίζουν από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του.

Σε βάρος του υπήρξε χθες ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και απόπειρας εκβίασης.

Μαζί με τον κύριο Λυκουρέζο, στο γραφείο του ανακριτή μεταφέρθηκε λίγο αργότερα και ο δεύτερος συλληφθέντας δικηγόρος, Θεόδωρος Παναγόπουλος, το ένταλμα του οποίου εκτελέστηκε σήμερα, αφού βρισκόταν εκτός Αθηνών.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο κύριος Παναγόπουλους, μπορούν να ζητήσουν προθεσμία από τον ανακριτή, προκειμένου να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λυκουρέζος: Στον ανακριτή με τον Θεόδωρο Παναγόπουλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.