ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουτρό αίματος στη Λούτσα με έξι νεκρούς! (vids)

Σοβαρό περιστατικό με έξι νεκρούς στην Αρτέμιδα Λούτσας!
Λουτρό αίματος στη Λούτσα με έξι νεκρούς! (vids)

Λούτσα: Ένα άγριο περιστατικό, στο οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν έξι νεκροί σημειώθηκε στην Αρτέμιδα το απόγευμα της Δευτέρας (11/9).

Οπως προκύπτει πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών τα άτομα αυτά να έχουν δεχθεί πυροβολισμούς. Τη στιγμή του συμβάντος τα κάποια από αυτά τα έξι άτομα βρίσκονταν εντός ενός αυτοκινήτου και τα υπόλοιπα εκτός. Το όχημα λέγεται οτι έφερε γερμανικές πινακίδες, ενώ άλλες πληροφορίες λένε οτι υπάρχουν και τραυματίες.

Στο σημείο, το οποίο βρισκόταν στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως έφτασε ασθενοφόρο με διασώστες. Το ΕΚΑΒ είναι μάλιστα εκείνο που επιβεβαιώνει ότι έξι άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους.

Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αποκλείσει την περιοχή προκειμένου να εξιχνιάσουν τη δολοφονία, ενώ και οι έξι νεκροί φέρουν τραύματα από εννιάρι πιστόλι

Οι δράστες έχουν διαφύγει προς παρόν από το σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί, με ΙΧ, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά. Το περιστατικό υπό υπό το φως της ημέρας, ενώ ακόμη οι αρχές δεν έχουν εξακριβώσει ποια ήταν τα κίνητρα της εν ψυχρώ δολοφονίας.

Λούτσα: Παρακάτω περισσότερο ρεπορτάζ από το φονικό στην Αρτέμιδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λουτρό αίματος στη Λούτσα με έξι νεκρούς! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.