ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάνος Ελευθερίου: Κυκλοφορεί το τελευταίο βιβλίο του

«Άνδρες του αίματος», το κύκνειο άσμα του αξέχαστου στιχουργού και συγγραφέα.
Μάνος Ελευθερίου: Κυκλοφορεί το τελευταίο βιβλίο του

Μάνος Ελευθερίου: Το βιβλίο θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων από τις 7 Μαρτίου, ενώ από σήμερα υπάρχει η δυνατότητα προπαραγγελίας.

Αυτό ανακοινώθηκε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο:

Ένα αλληγορικό και προφητικό μυθιστόρημα, ένα καυστικό σχόλιο στη σύγχρονη πραγματικότητα, με την ξεχωριστή γραφή του Μάνου που γεφυρώνει την ποίηση με την πεζογραφία.

Την ημέρα των γενεθλίων του, στις 12 Μαρτίου 2019, στις 7 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (αίθουσα Δεξαμενές Καθαρισμού, Πειραιώς 100), σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 και τη διοργάνωση Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου, ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου με αφορμή το νέο του μυθιστόρημα.

Για τη ζωή και το έργο του μεγάλου δημιουργού θα μιλήσουν εκπρόσωποι από τον χώρο των Τεχνών και των Γραμμάτων: ο συνθέτης – στιχουργός Γιώργος Ανδρέου, ο δημοσιογράφος -συγγραφέας Σπύρος Αραβανής, ο ποιητής – σκηνοθέτης Θοδωρής Γκόνης και ο συγγραφέας Θανάσης Θ. Νιάρχος.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο ogdoo.gr για το τελευταίο βιβλίο που έχει γράψει ο Μάνος Ελευθερίου

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάνος Ελευθερίου: Κυκλοφορεί το τελευταίο βιβλίο του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.