Μαργαρίτα Θεοδωράκη

Τι είπε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη για τον Νίκο Κουρή που ζητάει να γίνει εξέταση DNA για να αποδείξει ότι είναι γιος του Νίκου Θεοδωράκη

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη λίγο μετά το άνοιγμα της διαθήκης του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το Νίκο Κουρή.

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει έντονη συζήτηση για το Νίκο Κουρή και τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη. Ο πρώτος είχε ζητήσει να γίνει εξέταση DNA για να αποδείξει ότι είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη. Η Μαργαρίτα αρνείται να δώσει δείγμα, κάτι που εξέφρασε ο δικηγόρος κ. Λυκουρέζος.

Μετά από το άνοιγμα όμως της διαθήκης που είχε αφήσει ο Μίκης Θεοδωράκης και ξεκαθαρίζει τι αφήνει σε κάθε παιδί άνοιξε ένας νέος κύκλος διαμάχης.

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης αναγνωρίζει, έμμεσα, τον Νίκο Κουρή γιό του. Κι αυτό γιατί το όνομα «Νίκος Κουρής – Θεοδωράκης» αναγράφεται πολλές φορές μέσα στη διαθήκη.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μίλησε στην εκπομπή «open weekend»: «Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ψύχραιμη, δεν στεναχωριέμαι. Είναι πολύ ενοχλητικό αυτό που συμβαίνει αλλά να σου πω την αλήθεια δεν τα παρακολουθώ, δεν βλέπω τηλεόραση.

Μαθαίνω από τους φίλους μου κάποια πράγματα, αλλά δεν θέλω να ξέρω κιόλας. Όλα τα χειρίζονται οι δικηγόροι μου. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα. Όταν μιλάς για αυτά τα πράγματα, ερεθίζεις τον δημοσιογράφο να ρωτάει κι άλλα πράγματα… Δεν θα απαντήσω για το τεστ DNA, θα απαντήσει ο κ. Λυκουρέζος».