ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρκέλλα: Για αυτά κατηγορείται η 33χρονη που την άρπαξε (vid)

Η Μαρκέλλα έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο και η 33χρονη γυναίκα που απήγαγε την 10χρονη έρχεται αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες.  Στα χέρια των Αρχών πλέον, πληροφορίες την θέλουν να έχει προχωρήσει σε ανατριχιαστικές περιγραφές, που θα βαρύνουν το κατηγορητήριο. Ναρκωμένη κρατούσε τη 10χρονη Όπως προκύπτει, η 33χρονη ήταν παλιά γειτόνισσα της οικογένειας, με αποτέλεσμα να...
Μαρκέλλα: Για αυτά κατηγορείται η 33χρονη που την άρπαξε (vid)

Η Μαρκέλλα έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο και η 33χρονη γυναίκα που απήγαγε την 10χρονη έρχεται αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες. 

Στα χέρια των Αρχών πλέον, πληροφορίες την θέλουν να έχει προχωρήσει σε ανατριχιαστικές περιγραφές, που θα βαρύνουν το κατηγορητήριο.

Ναρκωμένη κρατούσε τη 10χρονη

Όπως προκύπτει, η 33χρονη ήταν παλιά γειτόνισσα της οικογένειας, με αποτέλεσμα να κατάφερε εύκολα να πείσει την ανήλικη να την ακολουθήσει.

Όταν τελικά οδήγησε τη μικρή στο σπίτι της, φέρεται να της έδωσε αμέσως ένα ρόφημα το οποίο περιείχε ένα βαρύ αγχολυτικό ηρεμιστικό χάπι. Παραμένει αδιευκρίνιστο, πόσες φορές επαναλήφθηκε αυτό, αλλά, όπως φέρεται, να έχει περιγράψει η κατηγορούμενη, όσο η μικρούλα βρισκόταν σε ύπνωση, την θώπευε.

Όταν τελικά αποφάσισε να την αφήσει να γυρίσει σπίτι της, επειδή η μικρή δεν ξυπνούσε, φέρεται να της έβαλε λίγη κοκαΐνη στην γλώσσα.

Έκοψε τα μαλλιά της, πέταξε τα ρούχα της

Για να καλύψει τα ίχνη της, πέταξε σε κάδους απορριμμάτων τα ρούχα που φορούσε κατά την απαγωγή και κατά την απελευθέρωση της 10χρονης.

Ταυτόχρονα, έχει κουρέψει γουλί το κεφάλι της, προκειμένου να μην αναγνωριστεί, αφού μαρτυρίες έκαναν λόγο για μια κοκκινομάλλα που προσέγγισε το κοριτσάκι μετά το σχολείο και το έπεισε να την ακολουθήσει.

Την προδώσαν οι κάμερες

Από βίντεο κάμερας ασφαλείας, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη της. Φαίνεται η στιγμή που η κατηγορούμενη απελευθερώνει τη 10χρονη, μετά από 44 ώρες που την είχε απαγάγει και την κρατούσε ναρκωμένη στο σπίτι της στην Καλαμαριά.

Όπως φαίνεται στις εικόνες, η φερόμενη ως απαγωγέας φοράει μάσκα, γυαλιά ηλίου και έχει καλύψει το κεφάλι της με κουκούλα για να μην αναγνωριστεί.

Αν και είναι καλοκαίρι, φοράει μαύρα χειμωνιάτικα ρούχα με μακρύ μανίκι προφανώς για να καλύψει και τον σωματότυπό της. Προχωράει μπροστά με γρήγορα βήματα και η 10χρονη μαθήτρια τρέχει από πίσω της.

Η γυναίκα εξαφανίζεται και το κοριτσάκι γυρνάει πίσω και παρατώντας μπαίνει στο βενζινάδικο και ζητάει βοήθεια. Μοιάζει χαμένο και περπατάει με δυσκολία από την επίδραση του κοκτέιλ ναρκωτικών που της έδωσε η 33χρονη.

Για συνεργάτες ερευνούν οι αρχές

Η 33χρόνη κατηγορούμενη δεν έχει μέχρι στιγμής αποκαλύψει τους λόγους που απήγαγε και νάρκωσε 10χρόνη με κοκτέιλ σκληρών ναρκωτικών. Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο η κατηγορούμενη να είχε και συνεργάτες, καθώς πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενδέχεται να κρύβεται διεθνές εγκληματικό δίκτυο.

Οι έρευνες των αστυνομικών έχουν στραφεί στο ευρύτερο περιβάλλον της 33χρονης, στο σημείο από το οποίο προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά, αλλά και τη σχέση που μπορεί να είχε άτομο από την οικογένεια της Μαρκέλλας με την 33χρονη.

Αντιφάσεις στην κατάθεση της μητέρας

Σε αντιφάσεις «έπεσε» η μητέρα της 10χρονης Μαρκέλλας όταν κλήθηκε να αναγνωρίσει την 33χρονη κατηγορούμενη.

Ενώ στην αρχή κατέθεσε πως δεν την γνώριζε, αργότερα ακούστηκε να λέει ότι τελικά την γνωρίζει, κάτι που συνάδει με τα στοιχεία των Αρχών, καθώς η 33χρονη ήταν παλιά γειτόνισσα με την οικογένεια της 10χρονης.

Η κατάθεση της 33χρονης

Αίσθηση προκαλεί η κατάθεση της 33χρονης που άρπαξε την Μαρκέλλα λίγο πιο δίπλα από το σχολείο της.

Σύμφωνα με τα όσα η ίδια υποστήριξε, είναι παιδόφιλη, με προτίμηση στα ανήλικα παιδάκια ενώ εκδίδεται περιστασιακά.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν προκύψει, φαίνεται πως η 33χρονη έκανε ειδικό μακιγιάζ στη Μαρκέλλα προτού την βγάλει φωτογραφίες, με τις αρχές να θεωρούν πως πίσω από την υπόθεση κρύβεται μεγάλο κύκλωμα παιδεραστίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρκέλλα: Για αυτά κατηγορείται η 33χρονη που την άρπαξε (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.