ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Market Pass: Ξεκινάνε οι τριπλές πληρωμές – Οι ημερομηνίες πληρωμών

Αρχίζουν σιγά σιγά οι πληρωμές στο Market Pass ανάλογά με την αίτησή σας.
Market Pass: Ξεκινάνε οι τριπλές πληρωμές – Οι ημερομηνίες πληρωμών

Συνεχίζει κανονικά η καταβολή των αιτήσεων για το Market Pass στο gov.gr για την οικονομική ενίσχυση τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

To επίδομα για τις αγορές στα σούπερ μάρκετ όπως έγινε γνωστό πήρε παράταση μέχρι Δεκέμβριο για συγκεκριμένες μόνο περιοχές.

Για τις υπόλοιπες περιοχές οι δικαιούχοι μπορούν κάνουν τις αιτήσεις τους είτε ηλεκτρονικά είτε σε ΚΕΠ μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου. Σημειώνεται ότι όσοι δικαιούχοι έλαβαν κανονικά την ενίσχυση τους προηγούμενους μήνες δεν απαιτείται νέα αίτηση. Εξαίρεση αποτελούν οι περιπτώσεις που θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο χορήγησης των χρημάτων ή υπάρχει αλλαγή τραπεζικού λογαριασμού.

Η ημέρα της πρώτης καταβολής χρημάτων στους πολίτες πλησιάζει. Συγκεκριμένα, οι τριπλές πληρωμές θα γίνουν ανάλογα με την ημερομηνία αίτησής σας:

  • Μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου για αιτήσεις που υποβλήθηκαν μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου και για τους παλιούς δικαιούχους οι οποίοι είναι και σε αυτόν τον κύκλο δικαιούχοι. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι φορολογικές δηλώσεις των δικαιούχων να έχουν εκκαθαριστεί έως την 25η Σεπτεμβρίου 2023.
  • Μέχρι τις 5 Νοεμβρίου για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά τις 25 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και για όσους οι φορολογικές δηλώσεις θα εκκαθαριστούν μετά την 25η Σεπτεμβρίου

Υπενθυμίζουμε πως τα ποσά που θα δοθούν είναι από 22 μέχρι 100 ευρώ το μήνα εαν η καταβολή γίνεται σε άυλη ψηφιακή κάρτα. Συνολικά για το τρίμηνο δηλαδή τα ποσά θα φτάσουν από 66 μέχρι 300 ευρώ.

Δείτε επίσης:

Πύργος Πειραιά: Τελικά είναι αλήθεια ότι γέρνει; – Τι συμβαίνει με το τσιμέντο του

Δημογραφικός θάνατος: Η Ελλάδα πέταξε στα σκουπίδια το δώρο της ζωής και πλέον έχει το χαμηλότερο ρυθμό αναπαραγωγής σε όλη την Ευρώπη!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Market Pass: Ξεκινάνε οι τριπλές πληρωμές – Οι ημερομηνίες πληρωμών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.