ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλα νούμερα τηλεθέασης από το Mega λίγο πριν… πέσει το «μαύρο»

Μετά την απόφαση του ΣτΕ για τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, η Digea διέκοψε οριστικά το σήμα του τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 2018. Το ρολόι έγραφε 02:11 όταν ο διακόπτης κατέβηκε αφήνοντας μισοτελειωμένη τη φράση της Ρένιας Λουϊζίδου στον Βλάσση Μπονάτσο, αφού το σίριαλ που άφησε εποχή, «Οι Απαράδεκτοι» ήταν εκείνο που έμελλε να πει το...
Μεγάλα νούμερα τηλεθέασης από το Mega λίγο πριν… πέσει το «μαύρο»

Μετά την απόφαση του ΣτΕ για τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, η Digea διέκοψε οριστικά το σήμα του τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου 2018. Το ρολόι έγραφε 02:11 όταν ο διακόπτης κατέβηκε αφήνοντας μισοτελειωμένη τη φράση της Ρένιας Λουϊζίδου στον Βλάσση Μπονάτσο, αφού το σίριαλ που άφησε εποχή, «Οι Απαράδεκτοι» ήταν εκείνο που έμελλε να πει το «αντίο» στους τηλεθεατές.

Το Mega έφυγε από τους δέκτες μας με το κεφάλι ψηλά. Λίγο πριν την διακοπή του σήματος (01:30 – 01:59) κατέγραφε στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen ποσοστά 17,5% στο γενικό σύνολο και 22,5% στο δυναμικό κοινό.

Μετά τις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου ήταν σταθερά η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών ηλικίας 18 – 54, αφήνοντας πίσω του τα υπόλοιπα κανάλια.

Μαύρο στο MEGA, αλλά…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μεγάλα νούμερα τηλεθέασης από το Mega λίγο πριν… πέσει το «μαύρο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.