ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μένιος Φουρθιώτης: Ζήτησε κομμωτή στον Κορυδαλλό

Προσωπικό κομμωτή ζήτησε στις φυλακές ο Μένιος Φουρθιώτης.
Μένιος Φουρθιώτης: Ζήτησε κομμωτή στον Κορυδαλλό

Ο Μένιος Φουρθιώτης έχει απίστευτες απαιτήσεις στη φυλακή του Κορυδαλλού. Κι αν νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα, αυτό μάλλον ξεπερνάει τη φαντασία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο παρουσιαστής ζήτησε από τους αρμόδιους να τον επισκεφτεί στις φυλακές ο προσωπικός του κομμωτής για να περιποιηθεί το μαλλί του.

Και δεν είναι μόνο αυτό καθώς όπως έγινε γνωστό, ζήτησε να συμμετέχει και στην τηλεοπτική του εκπομπή μέσω κάμερας από το κελί του κάνοντας τη φυλακή… πάνελ!

Το αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη φαίνεται πως γίνεται πραγματικότητα, με τον γνωστό παρουσιαστή να ξεκινά ραδιοφωνικές εκπομπές μέσα από την φυλακή.

Ο Party FM ανακοίνωσε ότι θα κάνει από τις 21 Ιουνίου καθημερινή δίωρη (14.15-16.15) ραδιοφωνική εκπομπή από Δευτέρα έως Παρασκευή.

«Γιατί κρίνουμε την εξουσία όποια και αν είναι διότι μας αρέσουν οι αλλαγές, αναζητούμε νέες προκλήσεις, θέτουμε ερωτήματα και ζητάμε απαντήσεις, ρισκάρουμε, δεν συμβιβαζόμαστε με τον εύκολο δρόμο, έχουμε άποψη, αναζητούμε την αλήθεια και τη δικαιοσύνη και έχουμε πολλά να σας πούμε. Σας κοιτάμε στα μάτια και θέλουμε μαζί σας μια σχέση δυνατή και ειλικρινή όπως πάντα… Γιατί θέλουμε πραγματικά η δύναμή μας να είστε εσείς» αναφέρει ο Party FM στο Facebook.

Διαβάστε επίσης

Αρναούτογλου Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας – Πότε ανεβαίνει και πάλι

Σοκαριστική ανακοίνωση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας προς Παιδιάτρους: «Μην τονίζετε τις παρενέργειες των εμβολίων»!

Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στο Γαλάτσι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μένιος Φουρθιώτης: Ζήτησε κομμωτή στον Κορυδαλλό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.