ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πιο αραιά δρομολόγια λόγω Πάσχα

Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος) από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα θα εκτελούν πιο αραιά δρομολόγια. Πιο συγκεκριμένα στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό, τα δρομολόγια θα διεξάγονται με συχνότητα 15 λεπτών. Σε ότι αφορά τη γραμμή 1, (Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος), τα δρομολόγια θα διεξάγονται με συχνότητα 12,5 λεπτών και...
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πιο αραιά δρομολόγια λόγω Πάσχα

Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος) από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα θα εκτελούν πιο αραιά δρομολόγια.

Πιο συγκεκριμένα στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό, τα δρομολόγια θα διεξάγονται με συχνότητα 15 λεπτών.

Σε ότι αφορά τη γραμμή 1, (Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος), τα δρομολόγια θα διεξάγονται με συχνότητα 12,5 λεπτών και στο τραμ με συχνότητα 22 λεπτών.

Στο μεταξύ ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε την αναστολή δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών της Δημοτικής Συγκοινωνίας στο Δήμο Φυλής, 736 και 737 για όσο χρονικό διάστημα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Πιο αραιά δρομολόγια λόγω Πάσχα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.