Στάση εργασίας έχουν προκηρύξει για σήμερα (Παρασκευή 19/11) από τις 11:00 έως τις 14:00 τα σωματεία εργαζομένων στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς.

Στάση εργασίας έχουν προκηρύξει για σήμερα (Παρασκευή 19/11) τα σωματεία εργαζομένων στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς.

Προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του 41χρονου Πέτρου Γιάμαλη, ο οποίος σκοτώθηκε στο δυστύχημα στον ΗΣΑΠ, τα σωματεία εργαζομένων στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς (ΣΤΑΣΥ), προκήρυξαν απεργία για σήμερα Παρασκευή 19 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα ΗΣΑΠ (Ηλεκτρικός), Μετρό και τραμ θα μείνουν σήμερα ακινητοποιημένα από τις 11:00 έως τις 14:00.

Η ανακοίνωση των σωματείων

«Με σεβασμό και οδύνη στεκόμαστε μπροστά στον αδικοχαμένο συνάδελφο Πέτρο Γιάμαλη, που έφυγε από κοντά μας σε ώρα εργασίας, στο δίκτυο της Γραμμής 1.

Όλοι οι συνάδελφοι του θα τον αποχαιρετήσουμε, την Παρασκευή 19/11/2021, στις 12:30 το μεσημέρι στο Γ΄ νεκροταφείο Αθηνών. Για να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι να απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό στον Πέτρο πραγματοποιούμε την Παρασκευή 19/11/2021 τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00.

Οι εργαζόμενοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον Πέτρο και δεσμεύονται ότι θα αγωνιστούν για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι του άδικου χαμού του. Για να είναι ο τελευταίος συνάδελφος που θρηνούμε, ως θύμα στον εργασιακό χώρο του».

Διαβάστε επίσης:

Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Η πρόσκρουση ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση; – Υπάρχουν ευθύνες και στη διαχείριση έκτακτης ανάγκης

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο