ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάση εργασίας σε ΜΕΤΡΟ, Ηλεκτρικό και ΤΡΑΜ – Ποιες ώρες θα γίνει

Στάση εργασίας έχουν προκηρύξει για σήμερα (Παρασκευή 19/11) τα σωματεία εργαζομένων στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς.
Στάση εργασίας σε ΜΕΤΡΟ, Ηλεκτρικό και ΤΡΑΜ – Ποιες ώρες θα γίνει

Προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του 41χρονου Πέτρου Γιάμαλη, ο οποίος σκοτώθηκε στο δυστύχημα στον ΗΣΑΠ, τα σωματεία εργαζομένων στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς (ΣΤΑΣΥ), προκήρυξαν απεργία για σήμερα Παρασκευή 19 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα ΗΣΑΠ (Ηλεκτρικός), Μετρό και τραμ θα μείνουν σήμερα ακινητοποιημένα από τις 11:00 έως τις 14:00.

Η ανακοίνωση των σωματείων

«Με σεβασμό και οδύνη στεκόμαστε μπροστά στον αδικοχαμένο συνάδελφο Πέτρο Γιάμαλη, που έφυγε από κοντά μας σε ώρα εργασίας, στο δίκτυο της Γραμμής 1.

Όλοι οι συνάδελφοι του θα τον αποχαιρετήσουμε, την Παρασκευή 19/11/2021, στις 12:30 το μεσημέρι στο Γ΄ νεκροταφείο Αθηνών. Για να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι να απευθύνουν τον ύστατο χαιρετισμό στον Πέτρο πραγματοποιούμε την Παρασκευή 19/11/2021 τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00.

Οι εργαζόμενοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον Πέτρο και δεσμεύονται ότι θα αγωνιστούν για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι του άδικου χαμού του. Για να είναι ο τελευταίος συνάδελφος που θρηνούμε, ως θύμα στον εργασιακό χώρο του».

https://youtu.be/ibGTe7BIUUs

Διαβάστε επίσης:

Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ: Η πρόσκρουση ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση; – Υπάρχουν ευθύνες και στη διαχείριση έκτακτης ανάγκης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στάση εργασίας σε ΜΕΤΡΟ, Ηλεκτρικό και ΤΡΑΜ – Ποιες ώρες θα γίνει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.