ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήδεια: Διεξάγονται δρομολόγια του ΗΣΑΠ στο τμήμα Πειραιάς – Ειρήνη

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που υπήρξε, ξεκίνησαν τα δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα Πειραιάς - Ειρήνη.
Μήδεια: Διεξάγονται δρομολόγια του ΗΣΑΠ στο τμήμα Πειραιάς – Ειρήνη

Μήδεια: Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που υπήρξε, ξεκίνησαν τα δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα Πειραιάς – Ειρήνη.

Μήδεια: Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ στο τμήμα Πειραιάς – Ειρήνη διεξάγεται κανονικά το δρομολόγια της γραμμής 1 του μετρό, το οποίο ήταν εκτός λειτουργία λόγο της σφοδρής χιονόπτωσης.

Αρχικά δόθηκε το τμήμα Πειραιάς – Αττική και στη συνέχεια αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Πειραιάς – Νέα Ιωνία, ενώ λίγο μετά τις 9.30 μ αποκαταστάθηκε η λειτουργία της γραμμής έως τη στάση Ειρήνη.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, γενικότερα η Πολιτική Προστασία, διενεργεί σύσκεψη με αντικείμενο την κακοκαιρία Μήδεια και τα πολλά προβλήματα που προκαλεί.

Στη σύσκεψη, θα συμμετάσχουν επίσης ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, ο γενικός γραμματέας υποδομών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γεώργιος Καραγιάννης, ο διευθυντής Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, υποστράτηγος Ιωάννης Παπαναγνώστου, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Αναστάσιος Μάνος και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Αναστάσιος Τόσιου.

Σκοπός της σύσκεψης είναι η αποτίμηση της πορείας αποκατάστασης των προβλημάτων σε ηλεκτροδότηση και υδροδότηση που αντιμετωπίζουν περιοχές στην Αττική, σε συνέχεια της ενεργοποίησης Πολιτικής Προστασίας και Στρατού για την παροχή κάθε δυνατής συνδρομής, καθώς και ο προγραμματισμός των επόμενων δράσεων ως την πλήρη εξομάλυνση της κατάστασης.

Θα λάβουν, επίσης, μέρος ο γενικός Διευθυντής Συντονισμού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Φοίβος Θεοδώρου, ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θεόδωρος Κολυδάς, καθώς και εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μήδεια: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ στην Αττική – Τι ώρα θα ξεκινήσουν

Μήδεια: Φωτιά σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ, πάνω από 250.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μήδεια: Διεξάγονται δρομολόγια του ΗΣΑΠ στο τμήμα Πειραιάς – Ειρήνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.