Μήδεια ΜΜΜ

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που υπήρξε, ξεκίνησαν τα δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα Πειραιάς - Ειρήνη.

Μήδεια: Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που υπήρξε, ξεκίνησαν τα δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα Πειραιάς – Ειρήνη.

Μήδεια: Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ στο τμήμα Πειραιάς – Ειρήνη διεξάγεται κανονικά το δρομολόγια της γραμμής 1 του μετρό, το οποίο ήταν εκτός λειτουργία λόγο της σφοδρής χιονόπτωσης.

Αρχικά δόθηκε το τμήμα Πειραιάς – Αττική και στη συνέχεια αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Πειραιάς – Νέα Ιωνία, ενώ λίγο μετά τις 9.30 μ αποκαταστάθηκε η λειτουργία της γραμμής έως τη στάση Ειρήνη.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, γενικότερα η Πολιτική Προστασία, διενεργεί σύσκεψη με αντικείμενο την κακοκαιρία Μήδεια και τα πολλά προβλήματα που προκαλεί.

Στη σύσκεψη, θα συμμετάσχουν επίσης ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου, ο γενικός γραμματέας υποδομών του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γεώργιος Καραγιάννης, ο διευθυντής Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, υποστράτηγος Ιωάννης Παπαναγνώστου, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης, ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Αναστάσιος Μάνος και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, Αναστάσιος Τόσιου.

Σκοπός της σύσκεψης είναι η αποτίμηση της πορείας αποκατάστασης των προβλημάτων σε ηλεκτροδότηση και υδροδότηση που αντιμετωπίζουν περιοχές στην Αττική, σε συνέχεια της ενεργοποίησης Πολιτικής Προστασίας και Στρατού για την παροχή κάθε δυνατής συνδρομής, καθώς και ο προγραμματισμός των επόμενων δράσεων ως την πλήρη εξομάλυνση της κατάστασης.

Θα λάβουν, επίσης, μέρος ο γενικός Διευθυντής Συντονισμού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Φοίβος Θεοδώρου, ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θεόδωρος Κολυδάς, καθώς και εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μήδεια: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ στην Αττική – Τι ώρα θα ξεκινήσουν

Μήδεια: Φωτιά σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ, πάνω από 250.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα