ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήδεια – ΕΥΔΑΠ: Προβλήματα και με την υδροδότηση!

Τεράστια προβλήματα έχει φέρει η κακοκαιρία στη χώρα, καθώς σημειώνονται πολλαπλά προβλήματα με την υδροδότηση.
Μήδεια – ΕΥΔΑΠ: Προβλήματα και με την υδροδότηση!

Μήδεια – ΕΥΔΑΠ: Τεράστια προβλήματα έχει φέρει η κακοκαιρία στη χώρα, καθώς σημειώνονται πολλαπλά προβλήματα με την υδροδότηση. 

Μήδεια – ΕΥΔΑΠ: Συνεχίζουν τα προβλήματα της κακοκαιρίας. Σημειώνονται διακοπές ρεύματος, αλλά και νερού.

Συγκεκριμένα, έχουν καταγραφεί διακοπές ύδρευσης τις τελευταίες ώρες σε σημεία του Χολαργού, του Χαλανδρίου, της Φιλοθέης, της Πεντέλης, του Κερατσινίου, της Ηλιούπολης, των Γλυκών Νερών και της Αγίας Παρασκευής, σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ.

Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει το πρόβλημα η ΕΥΔΑΠ, με δικά της ηλεκτροπαραγωγικά ζεύγη (γεννήτριες) προσπαθεί να λειτουργήσει τα αντλιοστάσια σε περιοχές του Λεκανοπεδίου όπου υπάρχει διακοπή της ηλεκτροδότησης, δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Χάρης Σαχίνης.

Πρόκειται για περιοχές που τα αντλιοστάσια βρίσκονται σε υψηλά σημεία, όπως η Πετρούπολη, όπου το πρόβλημα που υπήρχε ήδη αποκαταστάθηκε, το Ψυχικό, τα Γλυκά Νερά, η Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη, η Αγία Παρασκευή και η Άνοιξη. Στην Άνοιξη μάλιστα έχουν σταλεί και γερανοί για να απομακρύνουν πεσμένα δέντρα, καθώς έχει διακοπεί η πρόσβαση στο αντλιοστάσιο.

Όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, το συντομότερο δυνατό θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση, θα λειτουργήσουν τα αντλιοστάσια και θα επανέλθει κανονικά η υδροδότηση.

Κακοκαιρία: Πως εξελίσσεται, τι λένε οι ειδικοί

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης σε ανάρτησή στο facebook ανέφερε σχετικά για την κακοκαιρία Μήδεια: «Με πυκνές χιονοπτώσεις θα κυλήσει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σήμερα στην Αττική ενώ η εξασθένιση των ανέμων σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες οδηγεί εύκολα σε χιονόστρωση.

Πρόσκαιρη υποχώρηση θα παρουσιάσουν οι χιονοπτώσεις μέσα στο απόγευμα κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα ενώ σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία που λάβαμε πριν από λίγο από τα μετεωρολογικά μας μοντέλα πυκνές χιονοπτώσεις θα σαρώσουν και πάλι το μεγαλύτερο τμήμα του νομού τη νύχτα και μέχρι το πρωί αύριο».

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/ meteo.gr, οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν κατά διαστήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της Τρίτης. Υπενθυμίζεται ότι τα σούπερ μάρκετ θα κλείσουν νωρίτερα σήμερα λόγω του χιονιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μήδεια – ΕΥΔΑΠ: Προβλήματα και με την υδροδότηση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.