ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητροπολίτης Πατρών: Συγχαρητήρια στον Νίκο Οικονομόπουλο για τις δηλώσεις του περί Θείας Κοινωνίας!

Συγκινημένος παρουσιάστηκε ο Μητροπολίτης Πατρών, Χρυσόστομος Σκλήφας, με τις δηλώσεις που έκανε πριν λίγες μέρες ο Νίκος Οικονομόπουλος. Μάλιστα θέλησε να του δώσει συγχαρητήρια, για τα όσα ανέφερε, μιλώντας γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυγενάκης: «Ανοίγουν όλα τα κλειστά γήπεδα στην Ελλάδα» – Όλες οι λεπτομέρειες! «Ένα δικό μας παιδί, από την...
Μητροπολίτης Πατρών: Συγχαρητήρια στον Νίκο Οικονομόπουλο για τις δηλώσεις του περί Θείας Κοινωνίας!

Συγκινημένος παρουσιάστηκε ο Μητροπολίτης Πατρών, Χρυσόστομος Σκλήφας, με τις δηλώσεις που έκανε πριν λίγες μέρες ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Μάλιστα θέλησε να του δώσει συγχαρητήρια, για τα όσα ανέφερε, μιλώντας γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυγενάκης: «Ανοίγουν όλα τα κλειστά γήπεδα στην Ελλάδα» – Όλες οι λεπτομέρειες!

«Ένα δικό μας παιδί, από την Κάτω Αχαΐα, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ένας νεαρός καλλιτέχνης, έκανε μια πολύ ωραία δήλωση και τον συγχαίρω διότι από τα βάθη της ψυχής του ομολόγησε την πίστη του στον Θεό και βεβαίωσε ότι η Θεία Κοινωνία είναι ο ίδιος ο Χριστός.

Με συγκίνησαν πολύ τα όσα είπε, ότι ακόμα και αν έβλεπε μπροστά του έναν λεπρό θα κοινωνούσε χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα. Η Εκκλησία έχει την εμπειρία των 2.000 και πλέον ετών ότι η Θεία Κοινωνία είναι το Σώμα και το Αίμα του Χριστού και ότι ο Χριστός είναι η Ζωή και τίποτε άλλο», ανέφερε ο Μητροπολίτης Πατρών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητροπολίτης Πατρών: Συγχαρητήρια στον Νίκο Οικονομόπουλο για τις δηλώσεις του περί Θείας Κοινωνίας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.