ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μητσοτάκης – Διάγγελμα: Πάρτι στο Twitter – «Δεν ήταν #τζιτζίκια. Ήταν κοριοί που μαθαίνουν ξένες γλώσσες»

Διάγγελμα... απολογίας έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στο Twitter έγινε «πάρτι».
Μητσοτάκης – Διάγγελμα: Πάρτι στο Twitter – «Δεν ήταν #τζιτζίκια. Ήταν κοριοί που μαθαίνουν ξένες γλώσσες»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε διάγγελμα παραδοχής των υποκλοπών, με αφορμή τη γνωστοποίηση της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη και του σάλου που έχει προκληθεί.

Μάλιστα, η χώρα μας έχει γίνει διεθνώς… ρεζίλι, καθώς χαμός γίνεται στα ΜΜΕ του εξωτερικού, αφού το θέμα έχει φτάσει παντού και γίνεται καθημερινή αναφορά στις εξελίξεις.

Ο πρωθυπουργός, όπως ήταν αναμενόμενο, έριξε την ευθύνη της μη ενημέρωσης του στον πρώην αρχηγό της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέων, βγάζοντας τον ίδιο από το κάδρο παρόλο που με το που έγινε κυβέρνηση έτρεξε με το νομοσχέδιο περί επιτελικού κράτους να περάσει η υπηρεσία στην ευθύνη του.

Βέβαια, το διάγγελμα μόνο διαφωτιστικό δεν ήταν, καθώς απέφυγε να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα που έχουν γεννηθεί, φεύγοντας από την πραγματική ουσία του θέματος που έχει δημιουργηθεί.

Στο Twitter όπως αναμενόταν έχει στηθεί ένα… πάρτι και το ταγκ #διάγγελμα φιγουράρει στην πρώτη θέση αγγίζοντας τα 30.000 tweet, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα περιβόητα τζιτζίκια που ακούγοντας στους τηλεοπτικούς δέκτες.

«Δεν ήταν #τζιτζίκια. Ήταν κοριοί που μαθαίνουν ξένες γλώσσες», «Τελικά το #διαγγελμα έγινε για να ακούσουν τζιτζίκια κι αυτοί που δεν πάνε διακοπές», «Δεν είναι #τζιτζίκια αυτό που ακούγεται στο #διάγγελμα, είναι τα παράσιτα από τις παρακολουθήσεις.» «ολόκληρη η απομαγνητοφώνηση του διαγγέλματος Μητσοτάκη – τζ τζ τζ τζ #τζιτζικια – ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ -τζ τζ τζ τζ τζ – ΤΑΚΑ ΤΟΥΚΑ ΤΑΚΑ ΤΟΥΚΑ» και «Πάλι καλά που είχε ήχο από #τζιτζικια και όχι παλαμάκια Κονγκρεσου», ήταν μερικά από τα πιο επικά σχόλια.

Ιδιαίτερα επικριτικές για τα όσα είπε ο Μητσοτάκης ήταν και οι υπόλοιπες δημοσιεύσεις που έγιναν στα Social Media.

Δείτε χαρακτηριστικά tweet:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μητσοτάκης – Διάγγελμα: Πάρτι στο Twitter – «Δεν ήταν #τζιτζίκια. Ήταν κοριοί που μαθαίνουν ξένες γλώσσες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.