ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel Pass 2: Προσοχή! Τότε λήγει η προθεσμία – δείτε τις ημερομηνίες

Άμεσα θα πρέπει να προβούν στην υποβολή των αιτήσεων για το Fuel Pass 2 οι δικαιούχοι.
Fuel Pass 2: Προσοχή! Τότε λήγει η προθεσμία – δείτε τις ημερομηνίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της υποβολής των αιτήσεων για το επίδομα βενζίνης Fuel Pass 2, οι οποίες έχουν ανοίξει πλέον για όλα τα ΑΦΜ.

Όλοι οι δικαιούχοι μπορούν να καταθέσουν τη δική τους αίτηση στο vouchers.gov.gr, προκειμένου αυτή να εξεταστεί και εν συνεχεία να μπουν τα χρήματα.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime, οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί για να αποφευχθούν τυχόν λάθη που δεν πρέπει να γίνουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προβούν σε κατάθεση των αιτήσεων όσο πιο άμεσα γίνεται, καθώς την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία και έκτοτε κανείς δεν θα μπορεί να υποβάλει τη δική του, χάνοντας έτσι το επίδομα.

Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά στο vouchers.gov.gr, επιλέγοντας το Fuel Pass 2 ώστε να μπείτε στην πλατφόρμα. Θα εισέλθετε με τους κωδικούς Taxisnet.

Στη συνέχεια, η πλατφόρμα θα σας ζητήσει να συμπληρώσετε και επικαιροποιήσετε τα στοιχεία σας:

-Διεύθυνση email
-Αριθμό κινητού τηλεφώνου
-Αριθμό προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού

Παράλληλα, υπάρχει και άλλος τρόπος για να κάνει κάποιος την αίτηση, καθώς όσοι δεν τα καταφέρνουν με την τεχνολογία μπορούν να μεταβούν σε κάποιο ΚΕΠ, εκεί όπου υπάλληλος θα κάνει την αίτηση, χρησιμοποιώντας βέβαια τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet του καθενός, προκειμένου να μπει στη σχετική πλατφόρμα.

Fuel Pass 2: Τα στάδια της αίτησης!

Μετά την αίτησή σας, εισερχόμενοι στην πλατφόρμα θα ενημερώνεστε για την κατάστασή της. Συγκεκριμένα τα στάδια είναι τα εξής:

Επεξεργασία από δικαιούχο

Απορριφθείσα

Υπό έλεγχο

Προς αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα

Προς επεξεργασία από το τραπεζικό ίδρυμα

Εγκριθείσα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fuel Pass 2: Προσοχή! Τότε λήγει η προθεσμία – δείτε τις ημερομηνίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.